padekit

padekit

kaip geriau uzgydyti zaizdas sirdyje, kurias padare mergina?

" Bandikete dar karta"Taip

Pamegink pasikeist shirdyCha cha

Uhhh…tos pacios problemos ir vaistas tik vienas…LAIKAS!!!Šypsena

• "padekit"

DEDAM

LAIKAS arba kita mergina.

jas gali uzhgydyti kita, bet po to gali skaudeti tik dar labiau. be to gali suzheisti kita zhmogu. laikas uzhgydys, tada gal paaishkes kad ne tokios ir gilios zhaizdos buvo… svarbiausia negalvoti kad tuo baigesi gyvenimas, jis tiesiog prasidejo kitaip.

kokiu budu gali kita mergina padet? kazhkaip jauchiu, kad gali but dar blogiau… na nebent ta kita bus geresne Aš nekaltas Cha chaCha chaCha cha

lABAI PAPRASTA-PASIKALBETI SU MERGINA,KURIAI ZAIZDA PADARE VAIKINAS

O kaip tas, kurias padare vaikinas?Cha chaAš nekaltas

daryk AlusTaurė kol nebeatsiminsi jos… kai prisiminimai pabus - daryk velAlusTaurė

padejau

nu nzn manau niekas negali padedi jej ta mergina labaj mylejajLiūdna

Man taip buvo…Buvo sunku.Bandzhiau daryti Alus Taurė,pazhindintis su kitom merginom.Viskas sux…Zhodzhiu,laikas ir tik laikas.Kaip bebutu gaila,bet nuo to ishsigelbejimo greito nera.Beabejo reikia ieshkoti kitos,bet tai ganetinai sunku padaryti,nes betkokia jau nebetinka.Vertinimai jau kitokie pasidaro.Geriausia,ka galiu pasiulyti,tai giliai inerti i savo megstama darba,hobi ar uzhsiemima.Kuo labiau uzhsiemes,tuo mazhiau apie tai galvoji.Kuo mazhiau galvoji,tuo greichiau lekia laikas.O laikas uzhgydo net gilias zhaizdas.
Gaila,kad tenka tai rashyti…ypach tokiu laiku,kai Kaledos ir t.t. bet toks gyvenimas nx.Neliudek! Alus

Vyras negali pasiduoti

Va cia geri zodziai… tiesiog kaip is manes Šypsena Gerai

na negydo AlusTaurė zhaizdu Cha cha

Labai užjaučiu bet tikrai tik laikas užgydo visas žaizdas,man dar ji kraujuoja,bet manau reike tik laiko.Sekmės tau ir neliudėk juk šventės čia pat,stebuklu metas.Labas

o kam zaizdas gydyt? geriau issipjauk sirdi Mirkt

Apakęs Sado-mazo Apakęs Cha cha Cha cha