padekit…
uz kiek ir kur butu galima gauti kaune, zinot apie ka as…
ps stoties neminekit
gel bangos panu yra noribciu uzsidirbti?parasykit i privata…konfideancialumas garantuojamas
O kodel nebandai uz dyka gauti?
noriu greitai ir su garantija, o taip trinsies kelias savaites ir be bapkiu ir be to siekiamo rezultato liksi, nenoriu taip
Jan_Wayne rašė:
noriu greitai ir su garantija, o taip trinsies kelias savaites ir be bapkiu ir be to siekiamo rezultato liksi, nenoriu taip
Gali ir per viena vakara ir kaina mazesne butu!Bet cia tavo pasirinkimas!Sekmes!
per viena vakara, na jei bmw525 turi gal ir ymanoma bet taip normaliam vaikinui kuris gyvena is savo kisenes o ne is tevu ir yvairiausiu dielu ir maxinaciju tai pasiekti labai sunku…
o joms pinigai labai patinka kad ir ka sakytu…
Ostinas rašė:
Jan_Wayne rašė:
noriu greitai ir su garantija, o taip trinsies kelias savaites ir be bapkiu ir be to siekiamo rezultato liksi, nenoriu taipGali ir per viena vakara ir kaina mazesne butu!Bet cia tavo pasirinkimas!Sekmes!
Jan_Wayne rašė:
per viena vakara, na jei bmw525 turi gal ir ymanoma bet taip normaliam vaikinui kuris gyvena is savo kisenes o ne is tevu ir yvairiausiu dielu ir maxinaciju tai pasiekti labai sunku…
o joms pinigai labai patinkakad ir ka sakytu…
Ostinas rašė:
Jan_Wayne rašė:
noriu greitai ir su garantija, o taip trinsies kelias savaites ir be bapkiu ir be to siekiamo rezultato liksi, nenoriu taipGali ir per viena vakara ir kaina mazesne butu!Bet cia tavo pasirinkimas!Sekmes!
Rasyk buhasai i tema!Ji droztis nori! Na o as galiu ir beto apseit ka tu ten parasei!
Na zinau pora tokiu kaimieciu gyvenanciu Kaune, kurios man atrodo turetu duoti ir uz dyka, tik reik biski bla bla bla ir issizergia
Beje viena is ju blondine ir visai nechujova
Karocia jos pagarseje Los Patrankose, kaip lengvai ikalbinamos al ir pats zinai
Rakum rašė:
Na zinau pora tokiu kaimieciu gyvenanciu Kaune, kurios man atrodo turetu duoti ir uz dyka, tik reik biski bla bla bla ir issizergia
Karocia jos pagarseje Los Patrankose, kaip lengvai ikalbinamosal ir pats zinai
patrankose senai buvau, dada nepamenu jog kaazkas panasaus butu buve, gal jas kur kitur dar imanoma sutikti ir dar ta bla bla padaryti?
Jan_Wayne rašė:
patrankose senai buvau, dada nepamenu jog kaazkas panasaus butu buve, gal jas kur kitur dar imanoma sutikti ir dar ta bla bla padaryti?
Na as pameginsiu tau gauti ju mob. Nr. ok.
Rakum rašė:
Jan_Wayne rašė:
patrankose senai buvau, dada nepamenu jog kaazkas panasaus butu buve, gal jas kur kitur dar imanoma sutikti ir dar ta bla bla padaryti?jei gausi liksiu skolingas amziam,beja gal tu suteneris ju?
Na as pameginsiu tau gauti ju mob. Nr. ok.
Rakum rašė:
Karocia jos pagarseje Los Patrankose, kaip lengvai ikalbinamosal ir pats zinai
Blonmdines tel nr ir as neatsisakyciau!
Jan_Wayne rašė:
jei gausi liksiu skolingas amziam,beja gal tu suteneris ju?
Na… Galima sakyti, kad beveik suteneris, nes kuriem jas prirodziau, tie liko patenkinti
P.S. jei ka, tai ji ne salava Ten viskas normaliai
Jau siunciu tau i privata jos Nr.
Rakum rašė:
Jan_Wayne rašė:
jei gausi liksiu skolingas amziam,beja gal tu suteneris ju?Na…
Galima sakyti, kad beveik suteneris, nes kuriem jas prirodziau, tie liko patenkinti
P.S. jei ka, tai ji ne salavaTen viskas normaliai
dekui paziuresim kas per pana o del to is kur nr gavau zinosiu ka pasakyti
Rakum rašė:
Na…Galima sakyti, kad beveik suteneris, nes kuriem jas prirodziau, tie liko patenkinti
P.S. jei ka, tai ji ne salavaTen viskas normaliai
O man?