padekit...

padekit…

uz kiek ir kur butu galima gauti kaune, zinot apie ka as…

ps stoties neminekitCha chaCha cha
gel bangos panu yra noribciu uzsidirbti?parasykit i privata…konfideancialumas garantuojamasTaip

O kodel nebandai uz dyka gauti?Aš nekaltas

noriu greitai ir su garantija, o taip trinsies kelias savaites ir be bapkiu ir be to siekiamo rezultato liksi, nenoriu taipNe

Gali ir per viena vakara ir kaina mazesne butu!Bet cia tavo pasirinkimas!Sekmes!

per viena vakara, na jei bmw525 turi gal ir ymanoma bet taip normaliam vaikinui kuris gyvena is savo kisenes o ne is tevu ir yvairiausiu dielu ir maxinaciju tai pasiekti labai sunku…
o joms pinigai labai patinkaTaipCha chaCha cha kad ir ka sakytu…

Rasyk buhasai i tema!Ji droztis nori! Na o as galiu ir beto apseit ka tu ten parasei!

Na zinau pora tokiu kaimieciu gyvenanciu Kaune, kurios man atrodo turetu duoti ir uz dyka, tik reik biski bla bla bla ir issizergiaTaip
Beje viena is ju blondine ir visai nechujovaGerai
Karocia jos pagarseje Los Patrankose, kaip lengvai ikalbinamosMirkt al ir pats zinaiAš nekaltas

patrankose senai buvau, dada nepamenu jog kaazkas panasaus butu buve, gal jas kur kitur dar imanoma sutikti ir dar ta bla bla padaryti?

Na as pameginsiu tau gauti ju mob. Nr. ok.Mirkt

Blonmdines tel nr ir as neatsisakyciau!
TaipGerai

Na…Aš nekaltasAš nekaltasCha cha Galima sakyti, kad beveik suteneris, nes kuriem jas prirodziau, tie liko patenkintiTaipCha cha
P.S. jei ka, tai ji ne salavaNeBaisuCha cha Ten viskas normaliaiGeraiMirkt
Jau siunciu tau i privata jos Nr.Šypsena

dekui paziuresim kas per panaCha chaCha cha o del to is kur nr gavau zinosiu ka pasakytiTaipCha cha

O man?