Padėkit susitvarkyt su Outlook’u?
Perinstaliavau win’us ir per paštą negaliu išsiūsti prikabintų failų, su serveriais viskas tvarkoje, paprasti laiškai eina. Ką čia reikia kažkur pažymėti, kad siūstūsi su priedais? P.S. win xp SP2, gal tame esmė ir kažkur blokuoja, ankščiau buvo paprasti, laukiu patarimų?
pas man ir yra kitam kompe win xp bet viskas normaliai siunciasi o tai visiems nesisiuncia ar konkrecia kazkam 1 tik bandei?pamegink daugiau zmoniu siusti su attachu laiska…jei zinoma to nemeginai. seip reikia ten nuimt varnike bet tik tuo atveju jei pats nori issisaugoti attacha i kompa…
Nesisiunčia niekam, bet dbar kaitaliojau kaitaliojau ir laiskai visai neišsisiunčia, net susinervijau
Sutitvarkyk pop 3 ir smt servizus
Gal galima konkrečiau ką ten su tais servisais daryt?
Besinervuodamas atradau dar vieną idomų dalyką, gal tai jums kažką sakys, aš ir į serverį negaliu nieko persiūsti, 229 KB nuotrauką norėjau įdėt į serverį, o jinai siunčiasi tipo, bet niekas nevyksta, busė val. tipo siuntė kol išjungiau ir nei vieno procento nepersiuntė, gal patarsit ką protingo?
Kas tavo ISP ir kur turi pasto deze? …
Pas mane AKTV Alytaus kabelinė TV, jų ir dėžutė, pas juos jau buvau viską atseit patikrino, pas juos gerai, atseit problema kompe.
Tai ką jokių minčių?
pabandyk firewall nusiimti ir antivirusinej parametrus pakeisti. speju kad norton antivirus stovi ar ne?
Dabar jokios antivirusinės nėra ir jokio skirtumo, niekas nesisiunčia.
o kaip del firewallo? ar windowsinis firewallas padarytas neaktyvus?