Padekit pasiruost pataisom lietuviu
Taiva man nekaip sekas liotu ir turiu pataisas ten tokias pratybas padaryt ten beveik viska padares bet yra tokio lenteles uzduotis vadinasi isnagrinekite morfologiskai paryskintus zodziu: Daiktavardis - Kalbos dalis (ar forma) - skyrius - Linksniuote (asmenuote) - gimine - skaicius - linksnis nu man su daiktavardziu nera problemu viskas aisku Veiksmazodis : butu viskas aisku taciau nzn ka rasyt kur yra linksniuote asmenuote kur galima jas rast nete o gal jus turi o po to visu kitu nemoku dalyviu prieveiksmiu padalyviu zinosiu kaip nelankyt pamoku man reikai eit 26 taigi laiko nedaug liko gal galit padet koke nors informacija arba kur galima rasti internete ka nors padekit aciu
Niu man lt kalba gerai sekasi, tai galiu tikrai pabandyt padet va gera svetaine apie lt kalba: ualgiman.tinklapis.lt manau, ten tikrai rasi naudingu dalyku
beje, labai geras budas atsimint veiksm. asmenuotes yra zodis ALIO - jei esm. laike galune(pvz eina) A - 1 asmenuote, jei I - 2 asm., jei O (pvz sako) - 3 asm. taip lengva atsimint labai
sekmes!
aciu tau labai jai galiesi daznaiu usuk y sia tema jai kas man bus neasku padesi nes man silpnai su liotu aciu kad apdedi
Gerai, paziuresiu vis