padekit nustatyt MMS nustatymus (c 65)
padekit kas nors plz…niekaip neiseina…o norisi nemokamus mms siust…
nu gi padekit…plz…stoli sunku surasyt viska? nueiciau i salona omnitel…tik kad man laiko nera per tuos salonus vaiksciot kad nustatytu nestatymus
atsiras toks zmogus kuris padetu?!
Na jau yra tie nustatymai temoj apie mms…
man irgi reik bet cia pamoina zmonem
reiskiasi tik tada kai patiem ko reik
Ei alter_ego parasyk kaip mazdaug nusistatei cx’ui mms nes as labai grybauju ir raso tiklo klaida
jo…man irgi raso tinklo klaida:/ alter_ego padek mum nustatyt
Nusistaciau,kaip cia buvo,bet irgi tinklo klaida meta
na tai va…o sakai buvo …man irgi nesigavo pagal tuos nusistatyt
Matai galvojau kad nusistatei
Nu saukiam visi kartu: P A D E K I T! Kazkas vistiek nusistate…
bl negi parametru atkopint negalit?
O kur jus ta ip 192.168.150.002suvedet ten prie dns o kur isvis servio adresa rasyti???
bl zinau kad vedant nustatymus klaida kazkur darau!tai bd eisiu per visas temas su mms ir rasinesiu gal kas atsilieps ir pasakys kaip ta cx priverst mms siust!tai uzknisa visi naxaliavai suntineja o as negaliu!!
Ieikite i pagrindini meniu - “Zinutes” -->Prn.nustatym. --> MMS saranka Rysio profilis: BiteGSM MMS LT --> pasirinkti - ijungti/keisti param./Pervadyti --> CSD/GPRS profilis - pasirinkti/redaguoti -->GPRS nustat. - “ijungti” --> APN: mms Registravimas: mms@mms Slaptazodis: mms DNS: neveskite “Irasyti” --> Prns.serv. URL: mmsc/servlets/mms Saug.retr.serv. URL: neveskite MMS WAP/HTTP: WAP Sliuzo IP: 192.168.150.002 Sliuzo prievadas: 9201 Saug.Sliuzo IP: 000.000.000.000 Saug.gliuzo priev.: 9203
O tai zioplys taip ir galvojau biski netaip vedziau nustatymus!o ten vartotojo nustymai jauciu dideles reiksmes ir neturi?dabar tai jauciu pasikursiu mms!
Aciu labai wucx,atrodo veikia
Prasau !
kas sugebes mano motinos motorola c650 priversti siusti mms tas bus auksarankis busiu per visa gyvenima dekingas nes nepadeda niekas net ir omnitel grybai kurie nieko nunuraukia apie tuos telefus bl puse valandos maige ir nieko nepadare