Padėkit nuraminti katiną
valerijonas suveikia tik lytiskai subrendusiems katinams. mazu kaciuku jis visai nedomina. netikejau, pati isbandziau. pas mane taip pat rusu melynasis ir panasaus amziaus, po poros dienu bus sesi menesiai. irgi paduksta vakarais, bet po to dazniausiai apsiramina.
siaip tai tokiu laiku jiems dantukai keiciasi, tai turetu dar ir kandziotis, grauzti. o kai isauga nauji ir senieji pasikeicia - vel nebe taip kandziojasi.
nagučius pakirpk, kad ne taip drėkstų kai dūksta
Siaip tai jis gana mazas dar(nors aisku yra ir dieliu, dukstanciu katinu).Todel manau palauk truputeli, jis paauks ir surimtes…(gal)
nezinau gal jums cia pasirodys juokinga,beta kiap man nuraminti svo ktina?jis rusu melynasis 5menesiu kaciukas.o ka jis daro?kai tik vakaras ateina jis kaip kavailas laksto po kambarius viska dauzo,braizosi ir siaip visaip duksta.
reikia laukt kol pasens… o0 siaip manau gal daugiau zaisliuku jam nupirk ir koki medzio gabala arba apkirpk nagus. P.S. Valeriono lasu kur kampe prilasink tai 100% kad is to kampo neiseis
aš tai patarčiau kačiuką gerai išžaidinti tada vakarais jis bus ramesnis ir eis miegot, o šeip su kačiuku reik užsiiminėt ir žaisti, kad jis tūrėtų ka veikti, ir mažiau darytų tai ko jūs nenorit kad darytų…
tada kaij jis duksta zaisti butu beprotybe nes tik pasiimi ji irankas taj rankos visos subraizytos lieka
pirshtines dekis… ir va kas buna kai kaciuka per anxti atima nuo mamos… mama nespeja ju ishmokyti nesibraizyti zaidziant su nagais… nespeja ishmokyti ju kad naudotu nagus pagal paskirti
taigi charakteris shiu kaciu zhaismingas. aktyvios kates. su jomis reikia uzsiimti. reikejo panelei pirkt persu koki leta, minkshta pagalvele, kur nejuda sitie katinai neishauga is kaciuku amzhiaus
Nu nemanau,kad cia didele problema Siu kaciu tikrai tox charakteris,ir tavo panasus
Abu aktyvus.O tu ji daugiau nuniurkyk dienos metu. Ir pritariu visiems auskciau minetiems patarimams.
joa mano kaciukas siaip labai fainuolis tik kai dukti pradeda …bet jau baigiu ismokyti normaliai elgtis.del valerijono,tai nelabai noriu kaciuka narkomanu padaryti
.tejsingai sakoma koks seimininkas tokia ir kate
turesi dukti su juo dar 5 menesius, tada jam kiti dalykai prades rupeti . o jei rimtai, turetum pabandyt pratint prie kokio nors rezimo, t. y. valandu, kada jam gali skirti daugiau demesio, kada gali su juo pazaisti, o kada jau jam paciam vienam ramiai ka sau veikti