Padekit,kursini reikia parasyt!!!

Padekit,kursini reikia parasyt!!!

Esu 1-o kurso ekonomikos studente…Reikia parasyti kursini,bet…Neisivaizduoju kokia tema…Gal galit patarti apie ka yra daug informacijos?Zinoma,tai turi but susije su ekonomika…:o) Aciu…

Jo, pirmam kurse reikia daug informacijos, kad parasyti kursini, bet kuo toliau i mokslus tuo maziau reikes Laimingas

Vienzo3V, dar labiau isgasdinai:o) …Dabar visai nebezinau nuo ko pradet…

O kurioj katedroj rasai? Ar teorines ekonomikos, ar statistikos?

apie uzhsienio investicijas galima, pvz tiesiogines ir netiesiogines.

I kursini reikia ir teorine ir statistine medziaga sudet…

va būtent, jei tinka statsitinis kursinis, tai ir aš norėjau pasiūlyt temą "Užsienio investicijos Lietuvoje". Pats pirmam kurse rašiau, tai gana lengva buvo ir medžiagos daug - nuvarai į Statistikos dep. ir susirenki visas lenteles, o tada į http://www.lda.lt ir atsirenki visą reikalingą teisinę info ir kita.

O kur tas Statistikos departamentas:o) yra?

statistikos leidiniai turetu buti ir tavo studijuojamos istaigos bibliotekoj ar skaitykloj.

Aciu brangieji uz naudingus patarimus!

Nesuprtau, koks cia dar kursinins.
???
Esu ekonomikos VU 1 kurse bet nieko negirdejau???
Apsvieskit, please Mirkt

nu pas man rodos buvo… Nekaltas

Aš kiek pamenu, pirmame semestre reikėjo temą pasiimt, o per antrą semestrą parašyt. Pataisykit, jei suklydau…

O jei reiks rinktis dėstytoją, tai aš buvao labai patenkintas, rašydamas Statistikos katedroj pas Kropienę

dekui uz info, busimi kolegos Mirkt

Bet vis delto, kursinis gana svarbus dalykas. O mums nei kuratores, nei destytojai apie ji nieko neuzsimine. keista…
Beje, is kokio cia dalyko, kokia jo esme, apimtis, to kursinio.
Ar jis turi itakos studentu eilei(kur nustatoma ar mokesi uz studijas ar ne)???

Kokios dar kuratorės VU EF? Juokiasi Nejuokauk - kuratorė yra dekanato darbuotoja, kuri tingi ką nors pasakot ir tik jei nueini pas ją ir prispaudi, tada pasako…

Šiaip tai visada būna skelbimai prie dekanato. Ten turėtų būti parašyta, kokios grupės kokioms katedroms priskirtos ir deadline’ai iki kada tema reik pasirinkt. Mano laikais (t.y., prieš 4 metus) 1-2 grupės rašė teorinės ekonomikos, o 3-4 statistikos katedrose.

Kursinio apimtis - 20-25 psl. Šiaip sunku nėra, o balas turi tik 1 kreditą, taip kad labai didelės įtakos vidurkiui, o tuo pačiu ir konkursinei eilei, neturi.

Dekui uz infoTaip

Beje, dabar kuratores nera tingines darbuotojos, o 2-o kurso studentes ir kiek zinau uz tai joms nieks nemoka, cia lyg tai EFSA’os savanoriu projektas… Vienzo jos mums padeda apsiprasti unike, supazindina su salygomis , kreditu sistema…

rasyk apie Smulku ir vidutinio versla Lt, jo perspektyvas ar kazka panasaus.
arba "kokia Lt ateities ekonomika po stojimo ES" kazka tokio, infos 1 ir 2 varianto kruva

Tai va susizinojau:

Bent VU pirmakursiams nereik.

bet 2 kurse VU EF tai 100% reik Cha chaKietas