Padekit,kas geriau NOKIA 6610,ar 7210 ?

Padekit,kas geriau NOKIA 6610,ar 7210 ?

Prasau padekit perku telefona,bet niekaip neapsisprendziu ka pirkt?Ar N 6610,ar 7210?Jei galite pateikite vienokiu,kitokiu argumentu,man jie pravers.Aciu is anksto visiems!

tai kad shie telefai beveik identishki tiek mase tiek ishmatavimais,
na 6610 dar turi spalvota displeju, EMS ir vibro skambuti, tik man keista kad vibro 7210 neturi, (bent jau taip palyginime telfu rashoma)
imciau 6610Taip

nu kad jie tik dizainu skiriasi Taip o cia jau tavo skonio reikalas man asmeniskai 6610. nu dar teoriskai batareika 6610 turetu ilgiau laikyti.

oi nu tai kad tokiu temu kas savaite atsiranda… paieskok Labas

As irgi buciau uz 6610

jie abudu visiskai vienodi ir 7210 turi vibro ,net abieju virselius gali sukeist vietomis tai yra ant 7210 gali uzmaut 6610 ir atvirksciaiKietas
as imciau 7210Kietas

Aciu Jums visiems uz isreikstas nuomones.

rimtai cia? ir sukeitus dangtelius klaviatura sekmingai naudotis galima? nes juk 7210 knopkes truputi kitaip isimeciusios.

Sis klausimas ir man kokias 2 savaites neduoda ramybes. Niekaip negaliu pasirinkti. Patariantieji kaip visada pasidalina i dvi apyliges stovyklas. na man asmeniskai sesta - labiau panasi i verslininko telefona. 7210 i jaunimo Nekaltas
kas turi 7210 → ar patogu naudotis klaviatura, pvz rasant sms ir t.t.?

Mano draugas turi man ir paciam nekarta teko i sjo sms rasyti viskas patogu, zinoma prie kito mobo jei esi labai priprates tai ispradziu bus nelabai faina Mirkt

na as visada buvau prates prie tradiciniu nokiju. Nekaltas

TaipGerai

tik 6610

kazkodel ir mano sprendimas linksta i 66 puse Nekaltas

jap rimtai Taip

As visdelto buciau uz 7210,kaip jau zmones minejo,telefonai praktiskai identiski…man 6610 dizainas perdaug konservatyvus,ir jis neturi FM radio jei neklystu…nokiu palyginimui: http://www.forum.nokia.com Sekmes renkantis

As siaip irgi uz 7210 buciau,man patinka neiprasto dizaino telefonaiMirkt

6610 naujesnis modelis uzh 7210…
beje… 6610 palaiko daugiau melodiju, bet maziau yrashu telefonu knygeleje (7210 palaiko 500 yrashu, o 6610 tik 300) cia manau yra didelis minusas.Taipogi atmintyje palaiko dvigubai maziau sms’u… (75) o 7210 - 150 sms. Bet 6610’ame yra termometras, ko 7210’ame nera…

7210 dizainas grazesnis, bet ne toks patogus kaip 6610…Belieka rinktis jums…

na nokia.com raso, kad: Polyphonic ringing tones and the integrated FM stereo radio, offer high-quality sounds that can be used as personal ringing tones and SMS alert tones.