Padekit del Winampo!

Padekit del Winampo!

Pasakykite ka reikia nustatyti kad Winampas "sulietu" dainas.

Ta prasme ka tu nori suleti ar nori kad butu perejimai tarp gabalu arba tiesiog sumixouti.Siaip visko ieskok http://www.winamp.com puslapiuse ten ir rasi visko kuo tau reikia winampui.Navaruotu konverteriu ir t.t.Kietas

o kas kazin yra ,kad vienas wma formato dainas paleidzia ,o kitu jau ne.Gal kas zinot?Patarkit

PADEKIT!

kad mixuotu yra vienas labai geras plug’inas. “SqrSoft Advanced Crossfading v1.65”. Gal jau yra ir naujesne versija, bet del sito daikto tai esu net daugiau nei patenkintas. Zinoma yra - bet ir + zinoma, palyginus su kitais plug’inais.

Šiaip tai nuo Winamp 2.80 tokie dalykai yra integruoti į vidų. Ta prasme, kad dano nemixuojamos automatiškai, tačiau perėjimo tarp dainų praktiškai nesijaučia. Netgi jeigu nurodote groti kitą dainą pirmąjai dar nepasibaigus. Beje, sukinėjant (skipinant) dainos pinutes tas dalykas taip pat puikiai dirba.
Na nežinau… man tai to pakanka…

tai gi sakiau kad noriu jog sulietu dainas.Ka reikia nustatyt.Winampo puslapyje neradau.

as naudoju nullsoft crossfading output v.0.95 (x86) (experimential). Nueini i preferences, plug-ins. pasirenki output, atsistoji ant mineto plugino ir spaudi configure. ten gali kaitaliot tave dominancius parametrus. yra ir kitu pluginu, kuriu parametrus gali derint. bandyk, eksperimentuok.

bishki neitema apie dainu suliejimus, bet nenorejau kurti naujos temos Mirkt
mano klausimas skambetu taip:
kaip padaryti winampe (betkokiam) kad paspaudus ant .mp3 failiuko, ta gabala imetu i esanti playlista, o ne kurtu nauja tik ish tos 1 dainushkos ?

Tas ntdm proces tai virusas.

trojanas…

pabandyk firewall pasistatyt turetu nukrist, jei pas tave zhinoma tas 100% visad buna.

gali but kad virusas

durnas klausimas sukalkuliuok visus skaiciukus po CPU zyma ir pamatysi kad ishties tiek yra ir poto pasiziurek kas daugiausiai eda,kokios programos tau ta cpu [;