Padekit Del Win XP!!!

Padekit Del Win XP!!!

gerai cia , windows geri pries tai buvo windowsai… Cha cha

cia turbut pas tave AMD procas ? Cha cha

Tu pabandyk ilgiau palaukti, gal tik atrodo kad pakibo. As viena kompa instaliavau, tai jame motina lieva ir laukti teko ilgai kol prades instalinti. Isbandziau ir Win2000, ir winXP. Tai kazkodel supranti panimajies paima ir sustoja, o kudiel, tai krienas zino. Bet palaukus kokias 5-6 minutes pajudedavo ir psio Šypsena Dar pabandyk BIOS nustatymus resetinti i Default, gal winXP nepatinka koks BIOS parametras. Irgi yra tokiu atveju pasitaike Šypsena Arba bandyk harda fdiskinti ir formatuoti Šypsena

siaip ka as daru jei sistema neina , bios’as defoult disablinu intravima visa ir viska kas imanoma is kompa istraukiu , garsas modemai tinklas, kartais padeda issiaiskinti kame problemos, na dar : videske : LABAI daznai jose buna problemos , ir ant w2k ir ant wxp . su w2k viskas aisku integruoji i install’a sp3 ir issiprendzia sios problemos , kas del wxp kolkas neturiu sp1 normalaus , nezinau kaip cia bus

vistien tu winxp pas mane neina suinstalinti.ir vaizduske pakeiciau ir visvien tas pats.

na dar klausimuks : o ar ta videske "nauja" ar ant kito kompo aijna? gal rimtai cia ne hardwaro problemos? nors siaip kiek maciau tik videske makaronus kresdavo…

kuom chia detas AMD procas ? Piktas tas pac turetu but ir su intel ir nedaryk fleimo!!!

kuri videske ar kur pas mane ar kur buvau isidejes.

na ta laikinaja , kad tik instaliuotum ir viskas , atiduotum , ar su ja ejo ant kokio kito kompo?

siaip su integruotu SP3 viskas ciki dingo visos tos problemos del videskiu, gal gali pabandyti integruoti SP1 i XP distributyva [instaliacija] ? ir ziureti kas bus , as kolkas esu sibandes su integruotu SP3 ir dingos visos problemos…

ex mokslai ir darbas koshmaras… daba sedziu duombaze tvarkau : vat dekingas ex darbuotojui uz jo netvarkyma… yr vartotoju kurie nepervesti i kita grupe net nuo 2001.10.01 man viskas liko … Liūdna

p.s.: SP3 - kalba ejo apie w2k

na paziurek i mano nicka suprasi gal ka nors Mirkt
megstu karts nuo karto paerzinti , toks jau mano budas Šypsena

jei winxp cd tikrai geras ir ne koks nors beta version o galutine, tai problemos gali but kur kas rimtesnes. gal tavo pc pakankamai senas tam xp?

Instaliuojant xp, kai tik prasideda failų kopijavimas (mėlynam lange), paspaudinėk F7. Turėtų nebepakibti. Kai suinstaliuosi, gali būti nesklandumų su shutdowninimu: jei maitblokis ATX - pats kompas neišsijungs. Bet šita problema ne tokia baisi…
Pasiskaityk http://www.3dnews.ru/reviews/software/win-xp-faq/

Dristu teigti, kad motinele nenori XP priimti. Kokia motina? Reiktu BIOS atnaujinti. Nors gali ir RAM problema buti. Kaip pas tave RAM stovi? Man buvo, kai 2 po 128 MB stovejo, tai Win2K nesiinstaliavo. Teko viena isimti, suinstaliuoti, po to bandziau ideti kita - nepasileidzia. Po viena abu ramai veikia, bet kartu ne! Nors abu tos pacios firmos, tos pacios serijos. Tada viena pakeiciau kitos firmos ramu ir praejo. Vot kokiu stebuklu ir nesamoniu vyksta sioj zemej.

taigi cia rimta problemele iskilo. man irgi tas pats buvo taciau viskas is oro susitvarke bet vat vienam pazytamuj tai nelaabai sekasi. siaip ten yra rasoma kad tipo reiketu patikrinti naujai instaliuotas programas (kazkodel nesusidirba)arba su draiveriais kazkas netvarkoj. man paciam tai teko tik perinstaliuoti OS ir viskas lyg niekur nieko net nezinau ka patarti. tik uzuojauta Liūdna sekmes jei suzinosit ka daryti butu malonu jei informuotumete Šypsena