Padėkit - atsiųskit \'žagarėlių\' receptą

Padėkit - atsiųskit ‘žagarėlių’ receptą

Labas vaikai nori zagareliu atsiuskit kas nors gera zagareliu recepta Šypsena

Nepyk, bet temos pavadinimas bus paredaguotas. Kodel - ko gero pati supranti… Kietas

Cia tikras firminis zagareliu receptas TaipTaip

3 kiausiniai
1 saukstelis grietines
miltu (kad kociotusi)
1 didelis saukstas sviesto
aliejus virimui

Labai plonai iskocioti dideli laksta ir jo puse taip pat labai plonai patepti lydytu sviestu. Laksta perlenkti, vel iskocioti. Supjaustyti ir virti aliejuje. Pabarstyti cukraus pudra.

Tiek teorijos… siaip cia liux zagareliai… Nuo darzelio laiku as juos vis dar megstu…Graži

Žagarėliai

1/2 kg miltų,
100 g sviesto,
6 kiaušinio tryniai,
2 kiaušiniai,
30 g cukraus,
1 stiklinė grietinės,
25 g spirito,
vanilinio cukraus,
riebalų virimui,
150 g miltinio cukraus apibarstymui.

Į miltus sudedama ištirpintas sviestas, 6 atskirti kiaušinio tryniai ir 2 kiaušiniai su baltymu, suberiamas cukrus, supilama grietinė, spiritas, vanilinis cukrus. Viskas suminkoma ir tešla ant lentos mušama kočėlu, vis lankstant į vidų, kol joje atsiras pūslelių. Kuo daugiau tešloje oro, tuo trapesni žagarėliai. Išminkyta tešla uždengiama drobe ir 2 val. padedama į šaldytuvą, kad atšaltų.
Prieš verdant tešla iškočiojama 2 mm storio lakštais, supjaustoma 10-12 cm ilgio ir 2-3 cm pločio kaspinėliais, per vidurį įpjaunama ir pro skylutę prakišamas vienas kaspinėlio galas.
Riebalai įkaitinami plačiame neaukštame inde. Į taukus įmetama pora griežinėlių žalios bulvės (kad taukai neputotų). Jei įleistas žagarėlis tuoj čirkšdamas iškyla, riebalai tinkamo karštumo. Kai viena pusė apgelsta, žagarėliai apverčiami.
Išvirę žagarėliai kiaurasamčiu išgriebiami, nuvarvinami ant sietelio ir dar karšti apibarstomi miltiniu cukrumi.

Skanaus! (jei nepasirodys sudetinga) Liežuvis

Nieko nesuprantu ka cia zmones raso?! Miltai, kefyras, kiausiniai dar sio bei to labai tiksiai iskocioti tai yra svarbiausia ne per plonai kad minksti butu ir skanaus! Gėlės

Duosi paragaut? Cha cha

Noriu zagareliu…Aš nekaltas TaipTaipTaip Tiesiog cia ir dabar… Aš nekaltas Kas iskeptu ir pavaisintu? Aš nekaltas

Na baik jau Šypsena
Raso zmones receptus, pazingsninius, kaip sakoma, mociuciu originalius traukia is archyvo.
Parduotuvese lyg tai gatavu jau buna?
Bent jau skruzdelynu tai tikrai. O cia beveik tie patys zagarai sulipinti medum.

deja, Paladinai… cia ir dabar iseitu nebent su kazinakais Cha cha bet jeigu panoretum…Aš nekaltas

Cha chaCha chaCha cha

Zagareliai su kazinakais? ApakęsApakęsApakęs

Is kitos puses - o kodel gi ne? Aš nekaltas

Tai ka darom - meet’a su zagareliais?

…bus noras - bus meet’as…
…bus meet’as - bus ir zagareliai…
Cha chaCha chaCha cha

Sutarta Gerai

Meetas - jega! Gerai
Zagareliai valdo Taip

Mmmm aaa, o kaip ten bus, meetas i kuri butina ateit su zhagareliais ar meetas, kuriame EURA vaishins visus zhagareliais? Aš nekaltas Cha cha

EURA klapt klapt Aš nekaltas

Cha chaCha chaCha cha

Bus meet’as, kuriame valdo zagareliai! Taip

Nu va, o lietusLietuvoj dar sake, kad manes i meet’us prisikviesti negalima Ne Galima, tik reik zinot kuo suviliot… Aš nekaltas Liežuvis

Nu, taigi visokių tų žagarų būnaŠypsena Klasikiniai, manau, yra plonyčiai, trapūs, bet aš labiau mėgstu mielinius, tokius su oro pūslelėmis vidujeŠypsena Mano anyta (anksčiau ir močiutė) kepa tokius storus minkštus, beveik bandelių dydžioAš nekaltas

Aš pati žagarėlių nedaryti (mano sritis - pyragai, sausainiai ir daržovės) Cha cha, bet šitie receptukai gal padės, jeigu dar nevėlu Šypsena

http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.nsf/0/39FC2318B2C79E1F42256B8E00478CDE
http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.nsf/0/928237EB736C2CC842256C7700591486