Padekit, ardau sl45i
Sveiki. vadovaujuosi mctubster.com/sl45/jau atidariau korpusa. Bet mane dabar domina, kaip pacia plokste nuimti? Maiso tie soniniai mygtukai, o ekranas nepritvirtintas prie plokstes, tik sujungtas magstrale, kuria baisu nuiplest. Ka patarsit? Kaip nuimt ta plokste nieko nesugadinus?
a labai paprastai ji is vidaus issitraukia kaip jungtis cia panasu kaip cx ekranas
Ten man tie soniniai mygtukai maiso
nedaziebiu as cia nieko, ale soniniai mygtukai turetu issiimt
jo isimsi myktukus ir matysis jungtis
nedaziebi nes su telefonu fotkinta ir apsvietimas LABAI nekoks… tuoj imesiu kita foto kur aiskiau bus
noreciau visai tokie telefo ,kaip antro tik aisku gerai veikiancio
High_Five> man reikia tik klaviaturos kontaktus apsivalyt ir batareika nusipirkt ir bus gerai veikiantis
as toki turiu, kaip antra ir ka tik pagal tame tinklapyje pateikta schema atidariau ir nusivaliau kontaktus klaviaturos… Veikia
tiesa, esu nekantrus, tai nulauziau pora laikikliu, bet vis tiek viskas OK- laikos puikiai… o sone issitraukia lengvai, reikia tik truputi stipriau pakelti…
O3> nebesvarbu, siek tiek pakeles kampa istraukiau klaviatura, isvaliau kontaktus ir viska atgal sudejau . Beje… Gal kas zino, kur Kaune bateriju jiem rast? Mano jau tokia prasta buvo, kad ismeciau, o dabar neturiu kaip patikrint veikia jis is viso ar ne
jei veikia - pradesiu zaidimus su softu jo
beje, as nuimdamas korpusa vienoj vietoj ji iskeliau, o daugiau lyg nieko nepadariau
baisiausias buvo pats pirmas zingsnis kai atsuktuva virs ikrovimo/kabelio angos kist ir kelt reikejo
galvojau viskas islus ir nieko man cia neiseis
p.s. pats ardziau todel, kad kelios firmeles neisdryso ardyt jo
aceit sako per daug pisnios ten… Isardes tegalejau patvirtint tai
bet nieko… Laukiu antradienio, tada ziuresiu…