Padarykim ką nors gero nesau…
http://www.overclockers.ru/TSC/
tik jungtis siulau prie Lithuania grupės…visvien kompai nieko neveikia…palenktyniausim
…
Team Name Lithuania
Owner slyva
Members 4
Created 12/30/02
Members
Rank Member Nodes Cands Confs
943 darius 3 603 12,060
1088 DAINe 2 383 7,660
1374 slyva 1 162 3,240
2299 sauuul 1 0 0
su kuo ir sveikinam…
Mano kompas pastoviai kazka veikia!
Pastoviai kazka download’ina: KaZaA
Filmukai, muzika! Darbo jam yra!
O man visai patiko. Prieshingai tai ko truko UD research programos cliento versijai shioje yra kai gali pasiziuret ir pasukinet sugeneruota mokekulini jungini.
siuntimui tai netrukdo…procesorius filmui juk nieko nedaro-pasižiurėk koks pas tave idle proceso dydis…
tik geri norai gali padet…
O shiaip tai kazza gaidys, vos ji paleidi tai ziauriai uzsistabdo kompas…man jis nepatinka ir ash jo nenaudoju, o dar su trojanais jo kovot… zodziu ieshkokit kito downloaderio nei kazza…
Na o del resursu, tai tik patikimo reikalas, vo pas mane dabar tai seti ir comunity tsc skaiciuoja…ir dar pakamkamai softo…ir kompas senukas…viska lemia geri norai ir kantrybe.
O kaip su seti jis derinasi?
nesipjauna…
paleidau ant juoko ir ant senuko P233 mmx…112ram, laptopikas. vieną conformerį skaičiuoja apie val, galvojau visai nieks nevyksta…ryt bandysiu atminties dadėt, žiurėsiu kokia įtaka. nors ant kitų su 256ram dirba ir vargo nemato…tik reik atjungt visokias multiplikacijas ir nuimt DETAIL iki minimumo…greitis dvigubai pasikelia
…
kodel ant juoko, pas mane ne ka greitesnis… tik 400Mhz,o shiaip musu grupe rodos turi nauja nari Dabar penkiese priesh genu inzinierija
Team Name Lithuania
Owner slyva
Members 5
Created 12/30/02
Members
Rank Member Nodes Cands Confs
923 darius 3 651 13,020
975 DAINe 4 545 10,900
1389 slyva 1 162 3,240
2042 sauuul 1 5 100
2134 athensmen 1 1 20
akurat…bangietis pagal niką…
niu vat prie grupes prisijungs ir mano kaimynas Zix… daugiau po biskiuka daros…
pastebėjau mažiuką bugelį…lėtam pc nebaigus viso 20 conformerių paketo ir perkrovus, suskaičiuoto neliko…
Candidates Conformers
Processed: 1 Processed: 20
Avg Dock Time: 11 min, 23 sec Avg Dock Time: 34.150 sec
Avg Per Day: n/a Avg Per Day: n/a
Last Week: 1 Last Week: 20
Today: 1 Today: 20
kolega matau neblogu kompu dusina tas molekules-kokiu 2GHz?..
Gal ir nieko butu bet kad seti unita pradejo ispudingai ilgai dorot…
bet kokiu atveju kompas tik galingas skaičiuoklis. duodi dvi užduotis-pasidalina resursus. aš per procesus pareguliuoju, kas kokį prioritetą turi…seti nematau perspektyvos, tuo labiau, kad ir be manęs 4 mln skaičiuotojų…ud dar leidžiu, bet gal ties 2 metais pc laiko stabdysiu, o seti turiu vilties kadatai ties 1000 unitų sustot. kaip sunkiai jie skaičiavosi pirmus metus su vos gyvais kompais, o dabar tai naujokai pasiveja per mėnesį…senatvė, odnako
…
niu pas mano kaimyna tik ne 2GHz. tik Atlon XP 1.6+, realus kur tais apie 1.5GHz…
mano PIII 1,2GHz kurtai minutę su kapeikom dusina, tai visai nieko tuomet tas AMD…
O kaip manot gal koki web puslapiuka reik sukurt gal daugiau zmoniu prisijungs…