Padalyvaujam?:)

Padalyvaujam?:slight_smile:

Seniai ir erzinau jau dalyvius, padalyvaujam Cha chaautoplius.lt/automondus/skelbimai/volvo-xc70-2-4-l-universalas- 2008-dyzelinas-5157431.html

799k, neatsukau, mašina vakar nupirkta Cha cha realiai yra 198xxxkm, buvo noras kažkam rašyt 190k skelbime, neleidau Cha cha

As susilaikau Cha cha

Klaptonas alaus nusipirko

kad ir kaip keista, bet jau tuoj mėnesis kaip alaus neragavau, sakiau iki naujų metų ilsėsiuos nuo alaus Cha cha

Ka kaune galit rekomenduoti sankabos komplekto keitimui? kokios dabar kainos uz seno grabo priekiu varomu keitima? Paplepėkim

Priekiu varomu bangoj dabar nieks nebetaiso. Shrotan

eina na, šventė namuose, paskambino dėl mano bmw žmogus, nori pamatyt Cha cha

Biznis pavyko Juokiasi

Springstu iš pavydo Be be be

kaminskai,taigi su x6 jau senai turejai vazineti…tai kad pilnai tikiu,jog asara brauki su tais “hadaviakais” Ufff…dabar ju niekam nereikia, veliau isvis-galesi tik i slyva iskeisti kokia 2,5d max Juokiasi

Šiandien kalbam su kolegom, sakau parduosiu bmw ir pirksiu už tiek kiek gausiu sekančią mašiną, neprisidėsiu tikrai daugiau… Dainius kolega sako “tai neblogas b6 passatas gausis”… iki ašarų žvengėm… tpfu tpfu, Cha cha

nu turetu but smagus abu ir isas ir troike, nu bet imt pardavimui,pelna ant visos bangos skaiciuoti ir sitaip prasauti Nežinau aisku pasiliksi sau dabar kol kuras pabrangs ir stoves nevazinejami abu Cha cha vat taip ir buna, kai pasiskaitai google ir atrodo viskas paprasta,viska moku,varke ant stukes, kitus dar mokiai kaip varkes su amerika daryt Juokiasi P.S. klausimas, kas ka nupustu? citroen xm ar troike 335i? Juokiasi

SEC, 635csi…geri palyginimai nelikvidziai troikei Cha cha

sikseri,tai ale tavo e90 tokio pacio levelio kaip SEC ar 635? Juokiasi…ar cia kalbi,tai kas gal but bus po 20m…laikysi tiek? Juokiasi

Del saves Juokiasi

Kaminskretys man į rafinuota labai panašus, visas savo būsimas sėkmes o vėliau nesėkmes bangoje atraportuoja

sec ir 635csi su savo nesamone gali nelyginti. Nu matai, kai man nereikia pasilikineti pardavimui pirktu variantu, nes jie yra einami ir zmones juos nuperka, tai man negeda ir nuo kokio subaru ar volvo po 3 ar 4 tukstantukus uzdirbti Laimingas As turiu labiau kita beda, kai vis kazka sau perku ir pasiulo visada i pliusa normaliai, tai sunku susilaikyti nepardavus, taip daznai be masinos lieku Žliumbia

vyr: tavo konkurentas raudones g. siandien maciau partempe sena mersa kupini Apkabinimas dar mustas gerulis porsas stovi Girtas