Ar noretai, kada nors pabuti kaledu seneliu?
Katik man shove tokia mintis, jog butu visai faina.
Ishleidi puse atlyginimo dovanelems nors ir mazhoms, apsirengi senio kostiuma, uzsilipini barzda, kad niekas nepazintu ir eini per miesta, visus sveikini su kaledom ir dovaneles dovanoji
arba taip butu galima padaryti per kuciu vakara ar kaledas - eiti i bet kuriuos namus, pasibelst i bet kurias duris padaryti staigmena
kaip jums tokia ideja?
Jei ruosiesi vaikscioti, pasakyk kur eisi! As pasitrinsiu ten, kad ir man kliutu siokia tokia dovanike…
O jei rimtai, ideja … Visai grazu butu is jusu puses…
gaila, bet dabar didziaja dali algos jau ishleidau dovanoms -artimiesiems
bet man tokia ideja labai prie shirdies, tai manau, kad ateityje tikrai toki bajeri padarysiu, gaila shiemet neisheis
o gal kas ir daro is cia esanciu?
tai kai ateis kaledu senelis, paslepk visas bytas, peilius, shakutes, kastetus ir panashius ashtrius daiktus, kad po to gyvas senelis dar nueitu pas kitus vaikus
Aha … Nuejau pas sunu i vaiku darzeli - vos "grupiokai" nesuminde … Nuejau pas dukra i mokykla - vos "klasiokai" neuzmuse … Va taip dabar jaunimas linksminasi - selsta … Jokiu autoritetu … Ka jau ten, kazkoks Kaledu senis …
tevai shiais laikais autoritetais praktiskai nebuna
Kaledu Senis gali tokiu buti tik zinoma, kai prie saves turi dovanu ir kol ju visu neisdalina
kas po to seka, manau patys isivaizduojat