PABO-moderatorius

PABO-moderatoriusGėlė

kadangi rinkimu tema jau uzrakinta ir jo neina niekaip pasveikinti
as uzvedziau tokia tema kad visi galetume ji pasveikinti tapus naujuoju moderatoriumi,ir tkikekimes kad jis atliks gerai savo toki sunku darba
didziausi sveikinimai PABOGerai

Aciu DievuiŠypsena Sveikiju PABO Lūpos

PABO sviajkyju BučkisBučkisBučkisBučkisBučkisBučkis

Nuosirdus sveikinimai is mano pusesTaurėAlusDovanaGėlėBučkis Vertas sio postoGeraiGeraiGerai Gero moderavimo, kantrybes ir truputi truputi truputi daugiau optimizmoLaimingas
Happy_Helen

Va vaTaip Man irgi atrodo, kad jam jo truputi trukstaNežinau… Na, bet gal cia tik musu laki moteriska vaizduoteMirkt

sveikinu, ir linkiu greitai adaptuotis prie musu ir naujoku noru.
tikekimes, kad nebus per daug sunku, ir bent jau as stengsiuos padeti kuo tik galedamaTaip

tereikia neflodint ir nekurti bereikalingų temų ir mes jau jam padėsim

Na ka gi,as ir prie sveikinimu noreciau prisidet! SVEIKINU ir linkiu tvirtos rankos (tixliau pirsto) trinant visoki velnia,kuri mes,naujokai,cia daznai prirasom B)

kazkaip visad uz ka balsuoju, tas ir laimi Mirkt

LaimingasGerai

Sveiki visi.
As maloniai nustebintas jusu pasitikejimu.As net nekeliau savo kandidaturos,mane ir iskele ir isrinko.
Dabar man truputi baisu,nes turiu atsakomybe pries jusu lukescius.Aisku ne as vienas juk dibsiu kartu su kitais moderatoriais.Pasistenksiu cia tvarkytis pagal savo galimybes,nes kaip zinia juk negyvenu 24 valandas per para Bangoje.Bet kai nebusiu niekur isvykes,kasdien perzvelginesiu visa vaizda musu klube.
Taigi siam kartui tiek,dar pakalbesiu su LCG,daugiau ka suzinosiu.

mano balsas nenuejo veltui, sweikinimai is atikos puses MirktGėlė

Sveikinam Sveikinam
Valio valio valio valiooooo valiooooooooooooo ir triks kartus valio valio valio ir viena ilga valioooooooo!!!Sekmes tau!DovanaGėlėGėlė

sveikinu PABO Gėlė jei jau klubas tave ir pasiule ir isrinko - vadinasi tikrai pasitiki.pamatysi,viskas bus gerai Taip

Pabo … Gėlė sweikinimai

SveikinamApkabinimas

Sveikiju!

Sveikinu GėlėApkabinimas … ir sėkmės Nekaltas

prisidedu prie swejkinimu LabasGėlė