pabandymas

pabandymas

nuotraukoje nelabai matosi:vidury gėlytė ar blynas?

man nelabai Nekaltas

[QUOTE=“nerijus35”]
cia ish veltinio? Nekaltas
[/QUOTE]

nee,nelabai.blynas toks. “grandinėlė” ta tai gera,galėjo tokie ir karoliai būti.

o man patinka Mirkt

o aš jaučiuos per daug kaimietiška cedeliuko papauošalams Drovus ką darysi, kad aš tokia lozgausėlė Drovusbet idėjų tavo, cedeliuk, galvelėj, tai ojojoj Gerai

Cia tik pirmas toks pabandymas idet i veltini ta azurini toki langa is vielutes ir karoliuku. Todel ir to veltinio forma nei siokia nei tokia. Ir aisku daug dar minusu sitame reikale bet reikes truputi pasipraktikuot ir gausis kada nors vistiek idealus.Naturoj jis visai kitoks. Laimingas

cia sausai velta?

labai grazu ir kaip visada originalu Šypsena O jei detaliau, tai tie didesni karoliukai irgi velti?

idomus ir originalus Taip. Gal kaip tik ir savita del to, kad ta veltinio forma netaisyklinga.

na man tai gražu Gerai Šypsena

O man irgi labai idomiai Taip Kaip tik ta “blyno” forma tokio originalumo priduoda. Tik man asmeniskai noretusi jo gal siek tiek mazesnio, nes dabar labai jau ant viso kaklo gula Mirkt

man tai grazu!! tikrai grazu! Myliu

Aciu aciu. Matot, kadangi bandymas nezinojau ir kiek vilna trauksis, o ji nesusitrauke, o po to buvo gaila nukirpt ir sumazint, nes labai jau grazus veltinio piesinys ir vienu zodziu sekantys bandymai bus vis tobulesni Laimingas. Velta cia slapiai tik apdaila siek tiek daryta adatomis ir tie didesni karoliukai velti. Laimingas

Dar sugalvojau, kad vakare visas sis kurinys igaus siek tiek kita veida Laimingas

Tai laukiam naujo veido Šypsena

o mažiukas netrukdo visų sumanymų įgyvendinimui?

netrukdo tik daug laiko pareikalauja, tai kol kas dirbu labai letai ir tik tada, kai miega ir viskas namuose sutvarkyta , nes dar demesio reikalauja ir didukas.Kada igyvendinsiu didziaja dali sumanymu net neisivaizduoju, nes puse sasiuvinio jau prisikaupe eskizu ir minciu. Laimingas

butu idomu paziuret is sono… Šypsena nes man visai nieko… tik kad nuotrauka viska suplokstina…