Pabaigtas :)

Pabaigtas :slight_smile:

Myliugrazu paziuret turbut nemazai pinigo sukisai… p.s. laidu raizgalyne tai kaip ir pas mane, velnias koja nusisuktu Cha cha

Dar pora smulkmenu liko, bet nedaug… va cia dar keletas fotkiu: premium1.uploadit.org/sycorax//newater.jpgpremium1.uploadit.org/sycorax//newater1.jpgpremium1.uploadit.org/sycorax//newater3.jpgpremium1.uploadit.org/sycorax//newater4.jpg

oho, gražu gražu…

va cia toks korpusas pats tokio gla nlb noreciau bet atrodo neblogai guru3d.com/article/gengoods/272/12/ ps sone ten ausintuvas Šypsena

galetu ir ant nesiojamu toki tiuninga daryt…

Vaduoklis> idomus variantas Cha cha, bet labai didelis

grozis tai grozis, bet tai ne esme beveik kaip ausinimas veikia? beje kokio gamintojo ausintuvu valdymo panele? idomiai atrodo Nekaltas

ir is vis kokie parametrai sito PC?

Procesorius: AMD Athlon64 [email protected] (temperatura apie 31C idle ir 36C full load) Video korta: eVGA 7800GT 485mhz/1.13ghz laikos 31C idle, nezinau kiek full load tiksliai dar nebandziau. 2x512mb PDP Patriot w/XBL ram’as 200gb seagate sata harda’as lyg ir viskas…

blyn normaliai, pas mane P4 3Ghz ir idle virs 50C laikos Nežinau

P4 visi kaista…

Aš gal patylėsiu Apakęs

debilizmas Šypsena

Chyzzas: galima ta, ko pats nesugebi, ir taip pavadint Mirkt

Kokia aušinimo sistema? Šypsena

Invizible: kokia? Vandens Mirkt

Nu jei pinigu nera kur deti, tai tada suprantu. O siaip tai, kaip sake Chyzzas: “debilizmas”

Nu tai pinigus yra kur det, tai va ir matot mano pinigu dejimo rezultata Cha cha

o tyliai veikia?