paaiskinkite kaip irasyti DVD diska, kad ji veliau butu galima paziureti DVD grotuvu, ne vien PC
turiu Nero, nzn kuria versija, pacia naujausia, ikonoj “start smart”. zodziu, suprantu, kad reikia pasirinkti irasyneti DVD diska, pasirenku, o po to?_kaip man atrodo, jei negerai - taisykit_pirma pasirinkti ikona-zvaigzde (izbranoe, RU); po to antra su DVD disko ikona ir irasyneji video failus. ar kazkur kitur dar reikia eiti?
O tavo DVD grotuvas groja mpge failus? Nes jei negroja tai ir nematysi
paaiskink. jei neatidarytu anu.
Tai o kokius failo formatus nori rasyt? Jei divx ar xvid tai gali i video cd perkoduot o poto su nero irasyt. Daugiausia dvd grotuvu palaiko VCD ir SVCD.
ten yra skirtingu formatu… bet dauguma - avi.
nu, uzjauskit lamere… pasakykit…
“avi” dar pilnai nenusako formato. Bet tai ne DVD. Labai painus klausimas. Šiaip informacija apie failą parodoma ‘properties’ kliktelėjus dešiniu klavišu ant failo vardo. bet Os ne visada teisingai suvirškina tas savybe,s taigi, geriau failą atsidarysi su, tarkim, WinAmp’u ir Alt*3, rodos pažiūrėti failo savybes. Jei WinAmpas falą normaliai rodo, tai jo informacija praktiškai teisinga- gali apsirikti dėl garso nnustatymo, nes tas priklauso nuo garso apdorojim posistemės kompe. O tiksliausiai failo informaciją nusako tam skirta programėlė GSpot. ji nemažai gerų dalykų daro. Tai va, kai žinosi, apie kokius failus kalbi, tada galėsi suformuluoti aiškesnį klausimą. Nes šiaip normlaiai jei tik sugebi nukopijuoti DVD ir įrašyti DVD (kokį - ar +) tai grotuvas palaikantis tą DVD, turi ir normaliai rodyti. o jei nerodo, tai nežinia, kame klausimas - ar kopijuoti nemoki, apsaugų apeiti, ar klausi ne apie DVD o DivX ar XviD filmus, ar įrašinėtuvas neįrašinėja DVD ar dar kas …
o tai kaip sugebi įrašyti taip, kad DVd grotuvas nerodytų?! žiūrėk, kokius formatus grotuvas palaiko ir atitinkamai įrašinėk. Dauguma DVD grotuvų, beje, nevirškina dinaminio kodavimo, tiek garso tiek vaizdo. Tik čia jau gaunasi ne DVD … *.avi tai dažniausiai yra MPEG4 formatas, DivX, kaip tas kad sakė …
beda tame, kad dar nemeginau irasyti… turiu draugui nusiusti DVD disku su filmais, o jei nusiusiu tuscius (neatidarys ar negerai irasysiu) tai bus tikrai nlb gerai… pagrinde, tiesiog nesu meginus irasyti DVD grotuvui. pasakykit standartine procedura ir uztex… jei ka, tai dar ryt tas draugas nori nenori tures duoti to prietaiso parodymus…
aišku turės duoti. Lygiai tas pats aš draugui rašyčiau mp3, o pas ji koks tai ten grotuvas isvis neskaito mp3…Kaip manai ar gali būt čiabendras receptas???:
SEKMES vistiek
Taigi ir mane domina tas pats klausimas. Jei konkreciau, tai kaip su 6 Nero irasyti tarkim i DVD- diska is vaizdo kameros nufilmuota vaizdeli kad ji galima butu po to ziureti per namu kina kuris neskaito DVD-ROM, CD-ROM, CDV, CD-G, DVD+R, +RW, DVD-RW, SACD, Divx Video tipo disku. Bent jau pas mane Namu kino instrukcijoje taip parasyta. Ar imanoma irasyti i DVD- diska tik perkelta is vaizdo kameros i PC ir nekonvertuota i JPEG vaizdo medziaga su Nero pasirinkus funkcija DVD-Video ir ar irasius tokiu budu mano namu kinas rodys ta DVD diska