Paaiskinkit man kame kaifas

Paaiskinkit man kame kaifas

buti motomanu? Ir ar tinka juo tapti jau esant pvz. Sustausko metu?

Siaip as lyg ir suprantu ta kaifeli pasivazineti motociklu, bet issiruosti i "kruizus" po tolimus krastus, kai tegali pasiimti kelis reikalingiausius daiktus, o uz viska kitka paskui moketi pinigus - man atrodo nera Ne didele privilegija.

Aš manau čia yra virtualus klubas, aišq retkarčiais susieit ar kur nuvažiuot kartu tai reikia, amžiaus skirtumas nera problema aš manau. Tikiuos kad kiek atsakiau teisingai

motomanu tapti niekada nebus velu !!!!!!!!!

nera cei nei amziaus svarba, nei su kokiu motu vaziuoji…Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha
esme kad esi motomanijakas, ir to uztenka…KietasKietasKietasKietasKietas
vieniems kruizai veza, kitems sejp po miesta laxtyt,kam ir kaip transporto priemone , greita ir pigi, ce kiekvianam savo…Cha chaCha chaCha chaCha cha

2ZIURKE
A va, tikrai idomu pasidare… Jei taip su vidutiniskos klases makake vaziuojant, tai kiek litru benzo reikia 100-tui km? Ir koks pilamas?

toki dalyka nepaaiskinsi. tiesiog atsisedi ant moto ir jauti malonuma su juo vazinetis. ir visiskai nesvarbus tavo amzius.

Taip Taip, o kaip su tolimom kelionem? Na maciau, kazkas i Italija, kazkas uz Uralo ruosiasi… Gi net rubu pakankamai neprisiimsi!

pasiimsi butiniausius, bent po viena pora tarkim. ten kur ilsesies - skalbsies, dziovinsi ir toliau vaziuok Cha cha

kaip paukshtis gali paaishkinti zuviai kox kaifas yra skraidyme,ar zuvis paaishkins paukshciui koks kaifas nardyti,kiekvienam savo,jei kazkur neiziuri idomumo tai ir nereikia stendgtis ten jo iziureti,geriau daryti tai nuo ko tau zb ir viskas suprantama.Nes kitaip galima susipainioti ir pats nesuprasi kur pagal tave o kur primesta Alus Laimingas

nu ce ziurint ka turi omeni,vidutines klases makake…Cha chaCha chaCha cha
tarkim grubiai nuo 4iki 6 ltr 100km,bet ce labai priklauso kas per motas ir kelinti metai…Cha chaCha cha

gerai sakai
Taip

Na paprasciausai neimi nereikalingu rubu ,pvz.kostiumo ,baltu marskiniu ,pizamos ir t.t. Cha cha Na ,o jei be viso to negali, perki priekaba. Berods tema apie jas jau buvo…
Cha cha

na metai ce esmes nesudaro svarbiausia kad butum------------neabejingas vejui,laisvei ir polekiui Šypsena

what about speed? Cha cha

VISKAS SIMPLE DR. WATSON!
SURJOZNA HEBRA DARO TEP:
LEKA ON MAX IKI PIT STOP O PAKUJ MERGOS VARO VANA
SU VISAIS AKSESUARAIS
NET JEJ MIRS BOLIDAS, GALIM BUS ISIMEST O NE PALIKT KUR NORS. Kietas

ce motomanu klubo logo pacitavau Mirkt vistiek rr rulez Šypsena

is tikro,tai yra ligaMirkt
ir kaip kazkas labai kalbejo apie zuvi ir paukstiCha cha

koks kaifas shoti nuo televizijos boksto???
toks ir kaifas vaziuoti su moto (chia apie ziedinius)…
tai gyvenimu stilius, ir kaip rukanciam truksta cigaretes jei jos negauna, tai motomanui taip truksta motociklo, be jo gyvenimas nepilnavertis!!!Cha chaCha chaCha cha

2 ZIURKE:
Greita ir pigi TP? Pavargęs Pirma-tai ne kiekvienas eilinis Nežinau pilietis gali nusipirkt bent jau vidutinišką nesudrožtą mocą. O antra-stambesnio varikliuko ir sąnaudos tikrai "stambesnės"Taip. Ir pagaliau trečia-labai priklauso nuo to, kaip vaziuosi(su "Yamaha" kokia negi važiuosi 50km/h???)Girtas