oubi...

oubi…

kad tik neispirtu tais inversiniais bucais Pavargęs

perrasytum puse turto jai, ar kaip helix’as gedytumeis sakyt, kad i dukra tinkancia pisc? Cha cha

turta Špyga

Kažkaip batų išmiera atrodo didoka. Taip, daugiau neturiu prie ko prisip.st Cha cha

tipo pistum jei ne ta 46 batu ismiera? Cha cha

protivogazą uždėjai ir pisi

autoplius.lt/skelbimai/ford-s-max-2-0-l-vienaturis-2010-dyzelin as-4916831.html

Batai Gerai ir pati Gerai jeigu dar ir kalbeti moka ne vien nesamones tai Gerai Gerai Gerai

S-max Apkabinimas ka antikas pirksi?

Šildomi langų apiplovimo purkštukai Vau!nauja toks navarots reikalingas Cha cha

durns gal? o kam priekinio lango sildymas reikalingas?

Gerai yra, kai sildomas bakelis apiplovimo ir purkstukai, tai kai ryte langas budavo apsales, su ta silta ciurksle atsitirpindavau ir lekiu, langu krapstyti nereikia Cha cha

Tips nu nu klausau toliau ŠypsenaVyriausias tipo nori pasakyt, kad sildomas bakelis ir tuos 5 lytrus vandens non stop sildo per visa nakti ar per visa savaitgali Cha chakiek akumu mashinoj tada? Cha cha kazka spangstat…

Nu pas mane purkštukai šildomi,nelabai sugalvoju kodel kybargui tai blogis Paplepėkim o ka aubo 04m bazeje to neturi,sliwa tai bazeje turejo Paplepėkim o ka akumas,mol naujiena,jei akumas sesta iki tam tikros ribos,ta funkcija nebesijungia.

Nemanau, kad jis ten sildo visa nakti, bet uzvedus po kokios 1 minutes varai skysti ant langu, tai pro nevalyta kapota per sniego sluoksni, kaip *****as ant langu sauna ir garuoja leda tirpindamas Juokiasi

Atrakini masina,jau sildo,kaip ir klima suktis pradeda,analizuoja kas per situacija su temperaturom.

NU va taip veikia:youtube.com/watch?v=frE9kJj7cr4

Vyriausias nu tas apts zopelyje… kai langu skystis neuzshalantis… pila ir atitirpina… nereik gramdyti… nebent ten jau puse como ledo Cha chadr > man neblogis… man gliai pa barabanu… mol akumas sesta iki tam tikros ribos tai cia jau spangsti… taip webasta tiap dirba… bet tikrai neshildys tau puse nakties bakelio o po to ishsijugs Juokiasio ir akumui taip kas nakti tikrai ne kas butu… Cha chad

Vyriausias nu aishku… cia bus kai uzvesta mashyna… pashyldo Gerai