OT: zole&co

OT: zole&co

Jusu nuomone apie narkotikus?Visiskai 100% neigiama, ar tenka retkarciais,pvz vakareliuose paragauti…o gal verta tik viena karta gyvenime ismeginti?Kokios savijautos, paziuros ir ar nekyla veliau didelis noras pabandyti dar karteli…Girtas

Galvojau taip anksciau. Bet is tiesu dabar jau nebebandysiu. Zole veza, o ka nors rimtesnio - nea, apsieisiu. Skuros niekad gyvenime manau nesigadinsiu.

Pripazistu bandziau truputelis norejosi bet dabar priesiskas narkotikams ir nemegstu tu zmoniu kurie ji vartoja nes pvz maciau ka jie padare vienam buvusiam draugeliui ir patariu geriau nebandyti

Na retkarciais(per koki baliuka) manau kad reikia parukyti ko nors Kietas …zinoma ne kiekviena diena Ne

nuo tuo viskas ir prasidedaNekaltas

Rūkiau žolę, hash’ą… reikėjo. Neverta tik.

If vartoju drugs tai tik zole

Pavartosi Elvi zolytes o paskui noresis bent trupuciuka pabandyti ka nors trupuciuka stipresnio ir taip toliau kur paskui pyst ir jau priklausomas

Na nebent zolyte, o kitu nebendziau ir nenoriu bandyt

zolytes kazkada teko bandytiDrovus bet daugiau nenoriuLiežuvis

O ne tonishiau man taip nebuna nes as zinau ka darau ir nei kart netrauke nei uostit kazka nei leistis ka as durnas aisku ten siulo pastoviai bet sakau ne Laimingas

ir kodel Nekaltas …nepatiko, ar per daug patraukei Mirkt

vadinasi nieko nesupratai Nekaltas

na is tikro dazniausiai pirma karta taip ir buna Taip

Viska supratau tik jus manes nesupratot.As ir hasa ampa ir dar kazka bandziau nu man nepatinka iskyrus zole ner man geriau.If jau kazkas nesugeba kazkam atsispirti tai jau ne mano bedos svarbiausia as zinau ko as noriu ir kas man geriauLaimingas

Viska supratau tik jus manes nesupratot.As ir hasa ampa ir dar kazka bandziau nu man nepatinka iskyrus zole ner man geriau.If jau kazkas nesugeba kazkam atsispirti tai jau ne mano bedos svarbiausia as zinau ko as noriu ir kas man geriauLaimingas

na tu siuo atveju klysti …na gal ir ne Nekaltas …bet as jau kokius 4-5 metus parukau karts nuo karto skunk’s, hasha ar siaip ka nors ir dar kazkaip nera jokio noro bandyti ka stipriau Mirkt

Kiek galima Baisu
Cia juk "Noriu susipazinti" forumas
Tokias temas rasyk "blevizgose" arba "apie viska" Blogiausiu atveju prekija OT parasykNekaltas

If tau to uztenka 007bondai tai gerai bet chebra pasakysiu viena pries rukant ar traukiat pirma karta imkit mazesne doze nes ne visu vienodi organizmai ir gali buti mirtina doze jums taip kad atsargiai