Tai sodint prie vairo ar vis del to neleist? Blaivas as labai kujovas vadyla, tiesiog naglumo isikunijimas, tiesiog jeigu nera kaip kitaip issikrauti tenka tai daryti uz vairo. Labai istikruju nuo nuotaikos ir savijautos priklauso
oj, gerai kad sian kai sedau uz vairo dar buvau menkai nubudus is miegu, tai nulis emociju buvo. issukineju is gatves, praleidziu is desines atvaziuojancia mashina.kitoj sankryzoj suku i kaire, mano pagrindinis. o ta masina pist ir paciam pacima vidury sankryzos sustojo. stovi…stovi…nu as sau snaudziu ir man pofik. paskui kokia 15m chiut velkasi, mane jau biesas ima bo prisiminiau kad skubu. rodau poskui kad aplenkt noriu, taj blyn, uzspaude iki 70 ta renushke. nu pox, vaziuoju is paskos.bleee…toliau tai vieni cirkai kely buvo.kelkrasty stovi taksistas, tai ta renushke kaip metes priespriesinen nu shakes, galvojau visai debilas. po keliu metru duobe buvo, taj wel shast i priespriesine.eilinis posukis ir vel stovi sankryzoj, paskui velkas, vel spaudzia…ir tajp blyn nuo zibutes lazdynuose iki pat “iki” lazdynuose neistverus tokio vairavimo apvaziavau ‘kliuti’ is desines ( 1 juosta skyresi i 2, tai savo ruoztu i desiniaja vaziavau).man jau bebaigiant apvazinet ta renushke zhiuriu, kad ji tajp ‘mielai’ rikiuojasi i mano shona.
atvichiaju, pamatysiu vel kada ta mashina, uzpypsinsiu, uzmirgalinsiu negyvai.
Mikruskiu nepraleidziu,nes kasdien sukelia avarines situacijas, del lito nekreipdami demesio KET ir belekaip naglai uzkisineja.
Uzstabdau visokiem locham, kurie kelyje nesamones daro,taip kad nereikia cia…
Nebent pats tai kategorijai priklausai,kurie su "lenktyninem masinom" gatvese nesamones daro
oho…o as matai naivuole maniau, kad uzstabdyti reiskia taip, kad is paskos esantis vairuotojas sustotu vos per kelis cm…mm…dabar zinosiu, kad tai tik pagasdinimas…ir jei koks gaidukas pries mane uzstabdys, tai nekreipsiu demesiu, tikriausiai net nestabdysiu…o ka cia…
Blexa vakar vaziuoju piko valandom pro Operhous’a Gostauto gatve link Katedros. Uzsidege raudona - sustojau. Ziuriu prieki, sankryzoj su Jogailos gatve sustojo Volvo, naujas grazus, tiesiai ant pravaziavimo i Tilto gatve. Nu zjb galvoju Px zalia uzsidege, gazas dugnas ir ziuriu jo israiska, sustojau per pora metru nuo jo. Jo pirstai nervingai kalena panele o man tai pravaziuot reik, uz manes irgi jau kamstis daros, tai pasignalinau, o jam px - stovi toliau atsiputes, i mane demesio nekreipia. Zjb galvoju. Nu pries ji stovejus masina pajudejo, tai pralindau seip netaip. Vat biesina tokie ala visagaliai proto invalidai su naujom masinom. Tai va sunervino mazumele tada, o seip stengiuos prie vairo but ramus
Beje pastebejau kad merginos ir moterys labai jau nekuklios uz vairo,kiek yra teke susidurt su gerom situacijom tai dazniausiai jos kaltininke moteris arba pacanas Geriausiai buvo kai vakar grizinejau i namus,per pati pika,masinu pilna,ziuriu prieki i salutini is kaires suka i desine,niekas nepraleis,tai as stabtelejau ir paleidziu,o tas pokst vidury gatves poradejo apsisukinet pamaniau kad ribu jau niekas neturi