OT: SK Baras 2

OT: SK Baras 2

Senasis p.akmenuota atidarytas SK baras gyvavo 1.5 metu. Bet viskam ateina laikas atsinaujinti… Zodziu, uzeikit i nauja bara, nesikuklinkit, isipilkit Alus Taurė ar KavaIr sena iskaba paliekam: ŠypsenaUžeikite. Įsipilkite. Paplepėsim. Be jokių barnių. Tik alus, gera nuotaika, aišku, sportas ir visa kita… Baras veikia ištisą parą… Smagaus pasisvečiavimo!!! Labas

reikejo vakar atidaryt Šypsena sndn kazkaip nesportiska diena Nekaltas

Uz nauja bara, kad jame butu dar geresniu emociju, nei senajame ir kad kuo dazniau galetume pakelti bokalus uz savu komandu pergales Alus. Visiems gero futboliuko ir Alus siandien, nusimato isties idomus macas. Ir dar bokaliuka i visu SK nariu sveikata Alus Gerai

Aha man prasau 2 alaus litrinius juk siandien cempionu lyga !!! Cha chaP.S kaip alaus bokala padaryt…

kaip tai nesportiska diena Cha cha gi ir Cempionu lyga ir NBA naujas sezonas prasideda Alus

a jomajo… pamirsau visai Cha cha

uz nauja - sena bara Alus ir uz CL Alus,gero futbolo…

nu pzdc Cha cha visai as sndn pasiemtes Cha cha vakar visa vakara galvojau apie nauja sezona ir sndn bl pamirsau Cha cha

Suprantu atrodo jog pirmadienis! As siandien ne i tas paskaitas ejau Laimingas

Hameriuk gal vakar per daug zvakuciu deginai? Cha cha Cha cha

O, kiek lankytoju iskart. Nereikia nei zalios iskabos. Cha chaEch, ta pacia proga ir as paimsiu Alus Kad kiekviena ketvirtadieni Z zaistu vis geriau ir geriau. Šypsena

Siandien galesiu daugiau alaus bare isgert ba radau teleloto bilieta sena kur buvau nusidangines ir jis 21lt laimejo Gerai

net per du lietuviskus tv kanalus Paxiu rodo Veee. geriau futbola parodytu…

uz grazu busima zaidima ir aisku megstamu komandu komandu pergales keliam Alus Alus

Superinis vakaras tai ir lankytoju daug! Uz Z tai butinai reik paimti po bakala !!!

Kaip gi cia naujo baro atsidarymo proga neikalsim… Cha cha Alus Alusir dar vienas Alus uz Kerry. Kietas

uz Bushmen’a Liežuvis !!! Mirkt siaip man visiskai px kuris laimes Šypsena va pas mus kita kalba Šypsena

Man sulchiu ŠypsenaO chia bus rukoma, kaip ir ankstesniam bare Nekaltas

Papolitikuosim dar dabar Šypsena