OT:Seima

OT:Seima

Siais laikais zmones Lietuvoj pasidare tokie neidomus Pavargęs Niurus visi, tarsi prislegti. Taciu isiziebe padangej nauja zvaigzde - mano jaunele sese OrganzaMyliu Gerai Niekas to nesupranta, bet ji inesa tiek gyvumo i banga, kiek jus visi kartu sudejus. Jau vien ka reiskia kad jos profilis lankomas kaip google.lt JuokiasiAs, kadangi esu jos vyresnis brolis,taip pat esu tos seimos narys Taip Aisku, as kad ir kiek pasikeles buciau, tokiu aukstumu dar nepasiekiau. Taciau tobuleju Cha chaZodziu, JUS - tie, kuriem nusibodo buti pilka mase, galit pretenduoti i seima ir jusu kandidaturos bus apsvarstytos Nekaltas Pagyvinkit savo leva buvima ciaTūsas Cha cha Juokiasi

Cia ka visiem nuo salcio sratai pasisuke ar kaip? Nekaltas

Ne visiems,tik man LiežuvisAs juk grizau is ten kur silta Cha cha

o ji rimtai tavo sese? Cha cha Nezinojau…tada tai daug ka paaiskina Cha cha

Kad kiek zinau – Londone ne taip jau ir silciau, negu Lietuvoj, buvo tuo metu, kai ten buvai Cha cha+ dar lietaus daug Laimingas

Velniooxti kas tavy is Afrikos paleido Pavargęs

As-ne pilka mase Nebangoj seimu nekuriu Pavargęs ir jom nepriklausau Baisuo dar kai tokie siulo… Cha cha Liežuviseinu pusryciaut Niam niam ir gywent realu gywenima Taip kuris man tikrai nera niurus!!! Mirkt

ten buvo +17 Liežuvis

Rimtai TaipKa tai paaiskina? Juokiasi

Dede Mbutamburakanasuka, genties vadas Taip

Lietuvoj ne maziau +10. Ot tai skirtumas Nekaltas Cha cha

banga ne visas gyvenimas

durnumui ribu nera… Juokiasi

Gerai

pilka mase buciau, jei prisideciau, prie neaiskiu seimu kurimo… Cha cha Cha chaBlin, kad dar susiburus i seima nekainuotu kas nors, o daba… Pavargęs Pavargęs

Davai ta klausima apsvarstysim per meeta, nes blin, dabar darbai ir visa kita, o savaitgali bus sviezi galva - sumastysim kaip ipust daugiau tos gyvybes

kad ir kox mano gyvenimas cia butu, jis visaj ne lievas.Kaip yra-tai yra. ir kokiu gyvunu man i ta sheima ??? Pavargęs Pavargęs Baisu Baisu

Ir vel…Kadaise buvau kaimyno žmona.Idomu kuo dabar tapsiu? Cha cha

Ir vel…Kadaise buvau kaimyno žmona.Idomu kuo dabar tapsiu? Cha cha