Ot sako ir netikek!!!

Ot sako ir netikek!!!

kiek kartu per gyvenima dalyvaudavom loterijose, nieko nebuvau laimejus. ir stai, pagaliau, pirmas netiketas siurprizas- 100lt. apsipirkt Ogmioj. fantastika! gal kas ka panasaus patyret?

Galvojau gal aukso puoda laimejai Cha cha Man teko tik keleta kartu loterijose laimeti 100 kartu mazesnes sumas Liežuvis

nors tai ir neprilygsta aukso puodui, bet irgi smagu.

Smagu laimeti, ar ne? Gerai
As buvau laimejes daugiau, bet isleidau dziaugdamasis dar daugiau Juokiasi

man tai buna laimingos tik kelios dienos metuose… kad zinociau is anksto kokios …
pries kelis metus teleloto laimejau 115lt ( istrizaines) ir kita diena paskambino is pizza jazz, kad laimejau marskinelius ( reikejo ten uzrasyti traukinio numeri ir imesti lapuka)
siaip esu laimejusi daug smulkiu prizu:
sia vasara utenos kompakta, horno taure, bites 2 striukes, bites marskinelius, telekomo kazkoki ten laikikli ant stalo, visokiu tusinuku su IBM zenklais …
uzvakar laimejau saulutes prekybos centre Pauling kavos dideli paka.

hm… dabar pagalvojau, kad visdelto sekasi mam loterijose…Nekaltas

man tai nesiseka loterijose.
bet as vis pasiguodziu: nesiseka loterijoje - sekasi meileje Mirkt

Aš tai esu laimėjęs tik vieną kartą knygyne, kai visi bilietai buvo laimingi.Tūsas Ir tai iš 5 ar 6 knygų tik viena buvo verta dėmesio ("For whom the bells toll&quotMirkt.Cha cha

nieko nelaimiu…tik esu po kelis litus laimejus keleta kartu…tai man uztat meilej turetu sektis…NekaltasLiežuvis

O ash laimejes 400lt Parex banko loterijoj, po to dar Hyper Rimi tapau dienos ar tai valandos pirkeju, tai dar 200 lt kupona gavau. Otu visokiu ten tauriu ir kitokiu, net ir neskaiciuoju- nesiskaito Cha cha

smagu kai zmones laimi.

Niekada Nelaimiu… Liūdnas Kada bus tas pirmas kartas? beee Žliumbia

as tai esu laimejes smulkmenu tai nemazai, didziausia buvo kazkur 1500 Lt vertes Šypsena

o man, tai niekada nesiseka jokiose loterijose Ne

Nedalyvauju loterijose, neperku bilietu ir nieko nesiunciu… Logiska kad nieko ir nelaimiuŠypsena

Didziausi laimikiai: skalbykle Siemens ir Mongoose dviratis. Ir cocacola mus myli, kaip ir mes ja Šypsena

man irgi nesiseka Liūdnas Va, padejau bendradarbiui gimtadienio proga apsipirkinet maximoj, isleido ten gal 300 lt, isejo 6 bilieteliai traukti,tai dave ir man viena bilieteli issitraukt. As tai nieko, o jis gavo su N ir su D raide Šypsena Tik nepagalvokit, kad jauciuosi nuskriausta. Tik loterijoj niekada nesiseke. Kazkada, kai labai pinigu truko, radau gatvej 50 lt. Buvo didele svente. Laimingas Neliudziu, kad nesiseka, dziaugiuosi, kad turiu galimybe tuos pinigus uzsidirbti Šypsena Bet va drabuziu uz 1500 tai noreciau gaut nusipirkt Tūsas

Tu saunuole… Gerai As niekada nedalyvauju loterijose, nes manau, kad tai grynas pinigu svaistymas.
Pirk dabar, ka nori… Mirkt

et… o aš galvojau, kad jeigu yra bent vienas nelaimingas bilietas - vadinasi jis man paruostasTaip… o pasirodo - ne… čia tokių daugiau yra… Cha cha … sveiki - mano likimo broliai ir sesės… Labas
… na… teisybę pasakius… kartais ir aš laimiu ką nors… pvz… rudens pradžioje- vis dėl to radau mineralinio Wischy - laiminga kamstuka… t.y. - bučiau gavusi mineralinio butelį už 1 cnt. … bet… kadangi tai aš radau šį kamštuka - tai loterija jau buvo prieš savaitę pasibaigusi… Cha cha Juokiasi Juokiasi

o pasirodo- reikia dalyvaut ir isnaudot kiekviena pasitaikiusia proga. linkiu visiems sekmes!