Ot sako ir netikek!!!
kiek kartu per gyvenima dalyvaudavom loterijose, nieko nebuvau laimejus. ir stai, pagaliau, pirmas netiketas siurprizas- 100lt. apsipirkt Ogmioj. fantastika! gal kas ka panasaus patyret?
Galvojau gal aukso puoda laimejai Man teko tik keleta kartu loterijose laimeti 100 kartu mazesnes sumas
nors tai ir neprilygsta aukso puodui, bet irgi smagu.
Smagu laimeti, ar ne?
As buvau laimejes daugiau, bet isleidau dziaugdamasis dar daugiau
man tai buna laimingos tik kelios dienos metuose… kad zinociau is anksto kokios …
pries kelis metus teleloto laimejau 115lt ( istrizaines) ir kita diena paskambino is pizza jazz, kad laimejau marskinelius ( reikejo ten uzrasyti traukinio numeri ir imesti lapuka)
siaip esu laimejusi daug smulkiu prizu:
sia vasara utenos kompakta, horno taure, bites 2 striukes, bites marskinelius, telekomo kazkoki ten laikikli ant stalo, visokiu tusinuku su IBM zenklais …
uzvakar laimejau saulutes prekybos centre Pauling kavos dideli paka.
hm… dabar pagalvojau, kad visdelto sekasi mam loterijose…
man tai nesiseka loterijose.
bet as vis pasiguodziu: nesiseka loterijoje - sekasi meileje
Aš tai esu laimėjęs tik vieną kartą knygyne, kai visi bilietai buvo laimingi. Ir tai iš 5 ar 6 knygų tik viena buvo verta dėmesio ("For whom the bells toll"
.
nieko nelaimiu…tik esu po kelis litus laimejus keleta kartu…tai man uztat meilej turetu sektis…
O ash laimejes 400lt Parex banko loterijoj, po to dar Hyper Rimi tapau dienos ar tai valandos pirkeju, tai dar 200 lt kupona gavau. Otu visokiu ten tauriu ir kitokiu, net ir neskaiciuoju- nesiskaito
smagu kai zmones laimi.
Niekada laimiu…
Kada bus tas pirmas kartas? beee
as tai esu laimejes smulkmenu tai nemazai, didziausia buvo kazkur 1500 Lt vertes
o man, tai niekada nesiseka jokiose loterijose
Nedalyvauju loterijose, neperku bilietu ir nieko nesiunciu… Logiska kad nieko ir nelaimiu
Didziausi laimikiai: skalbykle Siemens ir Mongoose dviratis. Ir cocacola mus myli, kaip ir mes ja
man irgi nesiseka Va, padejau bendradarbiui gimtadienio proga apsipirkinet maximoj, isleido ten gal 300 lt, isejo 6 bilieteliai traukti,tai dave ir man viena bilieteli issitraukt. As tai nieko, o jis gavo su N ir su D raide
Tik nepagalvokit, kad jauciuosi nuskriausta. Tik loterijoj niekada nesiseke. Kazkada, kai labai pinigu truko, radau gatvej 50 lt. Buvo didele svente.
Neliudziu, kad nesiseka, dziaugiuosi, kad turiu galimybe tuos pinigus uzsidirbti
Bet va drabuziu uz 1500 tai noreciau gaut nusipirkt
Tu saunuole… As niekada nedalyvauju loterijose, nes manau, kad tai grynas pinigu svaistymas.
Pirk dabar, ka nori…
et… o aš galvojau, kad jeigu yra bent vienas nelaimingas bilietas - vadinasi jis man paruostas… o pasirodo - ne… čia tokių daugiau yra…
… sveiki - mano likimo broliai ir sesės…
… na… teisybę pasakius… kartais ir aš laimiu ką nors… pvz… rudens pradžioje- vis dėl to radau mineralinio Wischy - laiminga kamstuka… t.y. - bučiau gavusi mineralinio butelį už 1 cnt. … bet… kadangi tai aš radau šį kamštuka - tai loterija jau buvo prieš savaitę pasibaigusi…
…
o pasirodo- reikia dalyvaut ir isnaudot kiekviena pasitaikiusia proga. linkiu visiems sekmes!