ot: retorinis klausimas. spastai sandeliuke, ar galima?

ot: retorinis klausimas. spastai sandeliuke, ar galima?

o laboratorine is Kikos tiktu ar ne Nekaltas

priestai dar lanetele pakabini : prasome nusiauti batus. vagys basi nevaiksta Mirkt bet siaip ideja aisku… o jei pelekautus pastatai senovinius? ten su tokiais dantukais budavo… tai ir gerai kirstu Mirkt manau

Sveiki,
o jei rūsy padedi spąstus ne lokiams, o per visas grindis išdelioji tarkim kokius naujoviškus,labai gerus spąstus žiurkėms ar kokiem dar stambesniems kenkėjams?
Atėjo sau basas (kad labai netriukšmautų) vagius ir spąstai nukirto kokį pirštą ar porą. Kas tuomet?

hmz gan idomi tema Šypsena

Iki manes buvo daejusi tokia istorija, kurios tikrumo negaliu nei patvirtint nei paneigt. Zodziu viskas vyko taip:

Zmogui is automobilio pavoge magnetola. Zmogus nusprende vagi pagaut, todel nusipirko nauja ir vakare savam kvartale "pasireklamavo". Ant vairuotojo sedynes itaise "spastus" - ant sedynes paliko medziaga aptraukta lenta, prikalta istiesintu zvejybiniu kabliuku. Na ir ka, ryte rado vos gyva, visiskai nukraujavusi vagi, visdar sedinti ant sedynes masinoj. Iskviete policija. Kadangi policininkai pasitaike interpretuojantys teises pagrindus panasiai kaip ir medziotojas, o vagisius buvo gerai jiems zinomas ir ne pirma karta ikliuves - zmogus issuko. Policininkai prigrasino daugiau taip nesielgt, nes uz tokius veiksmus gresia rimti nemalonumai.