sveiki, jau esu gana senai besilankantis autobanginiu forume ish shalies stebiu visas intrigas ir nesusipratimus.
kiek zinau vaikinui uzdetas banas jau antra karta ir nieks dorai nepaaishkina uz ka jis uzdetas, manau jo paskutines temos nieko neizeide atitiko visus forumo reikalavimus ir t.t.
o jo dalyvavimas kiek matau visa laik inesha kazkokio sharmo i foruma, pagyvina diskusijas, todel ir prashau gal kas geletu vistik paaishkinti uz ka jam uzdetas banas? jei jis nores floodinti manau uzsiregistruoti kitu nicu nera sunku tai kodel jam negrazinus seno nico ir leidus dalyvauti diskusijuose?
p.s. laukiu argumentotu atsakymu o ne shiap repliku pasisvaidymo
aciu
Kurgi ne, pastarojo subjekto didelio intelekto nereikalaujančios temos: "Nusipirkau naują auto", "Kartoju, kaip jums mano naujoji auto", "Už ką mane užbanino?" - neįžvelgiat kokio nors dėsningumo or smth?..
a vaikinas aplamai moderatoriams matyt nepatinka ir jam uzdetas banas bei istrintos jo temos yra susijes su asmeniniais dalykais, kurie jau prasideje kiek suprantu jau senokai.
Karoce, vaikino tik temos pavadinimas daug maz su protu buna, po to, po keliu atsakymu pereina i asmeniskumus ir pas pona mazvaiki pradeda skleistis plunksnos. Asmeninems razborkems privato uztektu, ar i koki chat’a ilysti.
Kaip shukė ir parašė, pradžioje viskas buvo nekalta. Man net pačiam buvo keista. Buvau jau sumąstęs kad verta ir senąjį niką atrakinti. Tačiau vaikinas lieka vaikinu.
Visiems: čia forumas yra AUTO tema, o ne filosofavimo ir gyvenimo "tiesų". Jei kam nepatinka moderatorių darbas - prašome kreiptis į bangos administraciją.
Tema rakinama.
matyt praleidai jo paskutine tema apie klausyma del jam uzdeto bano. ten aiskiai buvo parases, kad jam y privata jokio atsakymo apie uzdeta bana niekas is moderatoriu neatsako, tai kas belieka daryti?
a visdelto cia kazkas buvo iskeles gera minty, kad moderatoriai bent y privata parasytu apie skirto bano priezastis. gal jie tai ir daro, t.y. kai kuriems gal ir pranesa del ko buvo uzdetas banas, bet juk vaikinas (bent jau man taip atrodo) yra priskirtas prie persona non grate.