OT: Pilietinė iniciatyva

OT: Pilietinė iniciatyva

Banga be prezidento-banga be ateitiesPiktas.
Skelbiu prezidento rinkimus.Turi ateit geras dėdė kuris pažabos administracijos ir moderatorių savivalę.Valio draugai.

Niu va-kaip tik apie demokratiją (o gal dermokratiją?).Ką tik dingo mano tema OT:"Portalas B".Cituoju-

-gal taip buvo,o gal ir nebuvo…
Vienas portalas (iš raidės B)iš stagnacinės valdžios gavo nurodymą iš šū*o pradėti gaminti sviestą.gavo ir lėšų.
Po keleto metų valdžia pasidomėjo-kokie pasiekimai ir rezultatai?
iš administracijos gavo atsakymą-pasiekimai geri-dirbam.
Rezultatai-TEPTI JAU GALIMA.

Mhhmm… apie ką čia aš?

Cha cha Xaxaxa… Siulau RazruchaCha cha Tebuna DEMOKRATIJA ir jokios DEMAGOGIJOS… Cha cha

ps: O shiaip galejai "Linxmybese" sugalvot… Šypsena

Shamrockas.

Tiktai Razrucha! Liautusi visi floodai ir demokratijos paieskos Bangoje!Cha cha

Piktas Kokios čia jumi linksmybės?DISKUTUOKIT-aš esu demokratijos šauklys.Gerai

Laukiam Razruchos pasisakymo tokiu aktualiu klausimuAš nekaltas

Razrucha be abejo prezidentu, o Piano su Ledi - i patarejas ir atstoves spaudai Cha cha

Taip. Razrucha. Jis vienintelis zino kaip isspresti keblia situacija Bangoje. Ir gal but netgi pasiulys man demagogijos ministro posta Aš nekaltasCha chaCha chaCha cha

Jis jau paruostas turbut Maximusui

Niu,"grietinėlė",a kokias funkcijas suteiksit-ar irgi dekoratyvines(kaip Mūsų Diedukui)?
Turi būt prezidentinis portalasPiktas.

Ir ko daugiau norėt iš visos šitos bangos šutvės, kuri užuodusi sau pavojų ir artėjanti galą, lenda iš visų pašalių ir pakampių su įvairiausiomis patyčiomis ir neapsakoma pagieža kitaminčiams, a? Aš nekaltas

(Ni)> portala pavadinsime totalitarines di… tai yra, totalios demokratijos Bangos Respublika su Prezitendu Razrucha, atliekanciu istatymu leidybos, istatymu vykdymo ir reprezentacines funkcijas. Respublika turi savo herba, himna ir veliava (tuoj Prezidentas paskelbs atitinkamus konkursus), valstybine kalba - Bangos slengas.

Niu va-kaip tik apie demokratiją (o gal dermokratiją?).Ką tik dingo mano tema OT:"Portalas B".Cituoju-

-gal taip buvo,o gal ir nebuvo…
Vienas portalas (iš raidės B)iš stagnacinės valdžios gavo nurodymą iš šū*o pradėti gaminti sviestą.gavo ir lėšų.
Po keleto metų valdžia pasidomėjo-kokie pasiekimai ir rezultatai?
iš administracijos gavo atsakymą-pasiekimai geri-dirbamGerai.
Rezultatai-TEPTI JAU GALIMA.

Mhhmm…Aš nekaltas apie ką čia aš?

Nereikia taip čia humorizuoti ir ironizuoti už pastangas bangai sugražinti demokratinį veidą ir bangos kalėjimą padaryti Demokratijos Lopšeliu ir Prieglauda …Mirkt

Kodel nereikia humorizuoti? O man pasirode, kad ir tu pats netgi labai megsti humorizuoti. Ar reikia konkreciu nuorodu i konkrecias temas? Kietas

Apakęs

Tai ką-beveik VISIEMS px ,kad trinama tema pažymėta OT:,be keiksmų ir antiįstatymiškos veiklos?
IgnoreIgnoreIgnore

(Ni), jei neklystu, pasiūlymas apie prezidentą bangai … Aš nekaltas na, ok. O ar tu pats tiki, kad ir kaip tarkim čia mes nubalsuosim, tiki kad toks postas bus paskirtas ? Aš nekaltas Aš netikiu. Niekas netiki. Ir tik dėl to, kad taip tikrai nebus.

Aš nekaltas

(Ni)> is tiesu, kaip paprasta: parasai "OT", ir jau turi indulgencija Aš nekaltas

murrr-kaip pas dievus reikalai su autoironija ir galios pajautimu?Labas
Badai-manai,kad esi popiežius?Liežuvis