OT: Padeweti rubai!

OT: Padeweti rubai!

ar perkate rubus ish padewetu? ash tai ne Ne Ne Ne

tai jei neperki tai ar pasipyzdavot sugalvojai ar pasigirt???

sia tema diskusija buvo seimos forume Šypsena gali paskaityti

Aš irgi neperku Ne

mano padružkės turi tuose "kuitinukuose" pažįstamų, tad sugeba gauti "padėvėtų" rūbelių dar su visomis etikėtėmis, nė karto nedėvėtų… Tiesa, tai ne didesniuose, o mažesniuose miestuose Šypsena

ash tik klausiu…
o gal pats ten apsipirkineji,kad taip lyg isizeides pasipiktinai?

Tik vakar buvo jau tokia tema. Išsisėmė visi Tūsas

ir vel kabinejiesCha chaCha cha

as visai nuogas vaikstauCha chaCha chaCha cha pasipiktinau ne del klausimo esmes, bet klausimo tonoMirkt
va tep vaŠypsena

oooooooooo Apakęs tai tu kruta Girtas

priciom ash kruta??? Apakęs

pri tom, kad neperki padevetu rubu Cha cha

nu neperku ir psio…
as tik uzdawiau klausima ir pati i ji atsakiau!!!
ne as ne kruta!

Tikrai neperku NeApakęs

jo tavo teisybe Taip
jei butum kruta :o - pirktum krutus padevetus rubus (H)

beja girdejau Apakęs kad net daktaro motina lankos '‘padevskese’

As tai neperku, bet tiesiog pasiimu, nes mano tevai jais prekiauja. Ir galiu pasakyt, kad buna super geru rubu, net garsiu dizaineriu, ar siaip garsiu firmu, ir net su etiketemis, ir daug geresniu, nei kai kurie nauji, kurie siuvami kokioj nors Kinijoj, Pabradej, ar dar kokioj nors landynej. Ir tarp kitko ateina apsipirkti ne tik paprasti zmogeliai, bet ir kai kurie turtingi ir Lietuvoje gerai zinomi zmones, nuo aktoriu iki "naujuju lietuviu". Be to pliusas dar yra tas, kad praktiskai nera tikimybes rasti dvieju vienodu rubu, o is firminiu parduotuviu ka nors nusiperki, tai ziurek gatveje dar 100 su tokiu pat rubeliu vaiksto, kaip uniformuoti visi.

labai pritariu auksciau rasiusiam vaikinui.ypac del to,kad nusipirkusi ruba padevetuose,tokio pacio ant kito zmogaus kuno nelabai pamatysi.man tai patinka.ir aplamai … padevetu rubu parduotuves - geras dalykas.ir turtingesni gali apsirengti,ir nepasiturintys.pazistu labai daug merginu,kurios rubus perka butent ten.as pati nemoku ieskoti kazkaiptai Nekaltas tai jei einu tik su kokia drauge.

Perku kartais tam tikrus specializuotus… Slidinėjimo kostiumus, šiltus džiamperius, kojines ir etc…
Už tas kurios gan tvarkingai įsikūrusios ir už galimybę nusipirkti tokią kaina Gerai daiktus…
Šypsena

PerkuNekaltas

ash irgi sutinku,kad kartais rasi labai puiku ir dar grazesni ruba kurio kiti neras!!!