Vakar viskas buvo gerai bet siandien ne pro kurnenuskaito CD. Draiverius atnaujinau ir is naujo buvau instaliaves nieko nepadeda. viskas veikia bet nenuskaito…
Tai gal kas turit kokiu spejimu del ko taip? O prie to pacio gal zinot kur butu galima ji nugabent pataisymui?
CD-RW romas.
veikia ta prasme kad atsidaro uzsidaro. My Computer parinktyje jis taip pat matosi-na viskas kaip iprasta tik kompaktu nenuskaito ir viskas, nors is vakaro kuo puikiausiai…
O su kuo ta lynze pavalyt? su tuo CD kur su sereliais?
Tas pats kaip ir pas mane. Bet dar neprisedau apziuret, kame problemos. Beto, pas mane kai kada cd su autorun nuskaito (pvz.: nk cd ar koks ten buna ), o paprastu - ne.
Ir dar vienas dalykas: norint perinstaliuoti windus, meta lauk errora (dabar nepamenu koki, nes esu darbe). Ir sukisus du cd-rom (vienas veikia, kitas ne) - meta ta pati errora.
P.S. kazkada pateikiau tokia pacia tema, ir gerieji moderai istryne (pavadinimas buvo “problemos su cd-rom” )…
As per metus pakeiciau 4 CD-Rom 3 samsung ir 1 Teac,bet sitie buvo neirasantys paprasti.Siulyciau Nec CD-Rw pusanru metu naudoju jokiu problemuPaprastas neirasamtis Cd -rom ir pas mane Nec jau kokius 3-4 menesius naudojuos kolkas viskas
paprasciau uz koki 40 Lt padeveta nusipirkti, nereiketu nei uz remonta nei uz ka kita moketi. jei dabar paskaitysi internete skelbimus, tai vakare jau turesi CD-ROMa
jeigu jau numire tai nieko nerizikuoji , pamegink pasukti ar pakelti lazeriuko galinguma patenciometru kuris randasi sone lazeriuko ant vezimelio labai mazas.