OT:Numire CD-rom...Isigytas naujas

OT:Numire CD-rom…LiūdnasIsigytas naujasCha cha

Vakar viskas buvo gerai bet siandien ne pro kurnenuskaito CD. Draiverius atnaujinau ir is naujo buvau instaliaves nieko nepadeda. viskas veikia bet nenuskaito…Nekaltas
Tai gal kas turit kokiu spejimu del ko taip? O prie to pacio gal zinot kur butu galima ji nugabent pataisymui?

jei paprastas CD-ROM’as - tai taisyt neapsimoka, bo kapeikas kainuoja…

o shiaip gali pabandyt lazeriuko linze valyt Nekaltas

ir shiaip ka reishkia tas viskas veikia ??? kaip veikia jei nenuskaitineja ???

CD-RW romas.
veikia ta prasme kad atsidaro uzsidaro. My Computer parinktyje jis taip pat matosi-na viskas kaip iprasta tik kompaktu nenuskaito ir viskas, nors is vakaro kuo puikiausiai…Nekaltas

O su kuo ta lynze pavalyt? su tuo CD kur su sereliais?

Pas mane vienas CD-rom ir gi parejo tai ten viena mikrushke susvilo , o valymas kazin ar pades , nebet kazkas stambaus uzkibo Laimingas

yap.
paziurek, gal shyna atshoko?
o gal bloga cd ikisai?
ir kajp gal but cd-rw rom’as? cd-rw ar cd-rom? apsispresk.

kompakta kai ikishi ar bent bando ishsukinet ??? kiek kompaktu perbandei ???

Kai idedu CD tada lyg ir megina ji prasukinet(lempute zybsi) bet truputi pamegina ir viskas…nustoja…

Tas pats kaip ir pas mane. Bet dar neprisedau apziuret, kame problemos. Beto, pas mane kai kada cd su autorun nuskaito (pvz.: nk cd ar koks ten buna Mirkt), o paprastu - ne.
Ir dar vienas dalykas: norint perinstaliuoti windus, meta lauk errora (dabar nepamenu koki, nes esu darbe). Ir sukisus du cd-rom (vienas veikia, kitas ne) - meta ta pati ??? errora.
P.S. kazkada pateikiau tokia pacia tema, ir gerieji moderai istryne (pavadinimas buvo “problemos su cd-rom” )…

Uzlinko tavo CD-Rom mesk ji velniop,o jai nepasibaigus grantija pakeis ant naujoTaip

Jau du menesiai kaip pasibaigus.
Itariu teks pasinaudoti tavo patarimu.

Beje gal kas gali patart kaki Cd-rw pirkt?

As per metus pakeiciau 4 CD-Rom 3 samsung ir 1 Teac,bet sitie buvo neirasantys paprasti.Siulyciau Nec CD-Rw pusanru metu naudoju jokiu problemuGeraiPaprastas neirasamtis Cd -rom ir pas mane Nec jau kokius 3-4 menesius naudojuos kolkas viskasGerai

paprasciau uz koki 40 Lt padeveta nusipirkti, nereiketu nei uz remonta nei uz ka kita moketi. jei dabar paskaitysi internete skelbimus, tai vakare jau turesi CD-ROMa Šypsena

Nemanau ,kad padeveta verta pirktNe

man taip buvo tai isardziau ir nuvaliau lazerio begius, dabar viskas normaliai veikia.

Gal ir man pamegintNekaltas nes buvau atidares paziuret tai ant tu “begiu” buvo visokio brodo prinestaCha cha gal tikrai tame reikalas…Nekaltas o su kuo valei?

Pavaliau ir linse dar priedo. Nepadejo.
Belieka laukti antradienio.

jeigu jau numire tai nieko nerizikuoji , pamegink pasukti ar pakelti lazeriuko galinguma patenciometru kuris randasi sone lazeriuko ant vezimelio labai mazas.

Na reikes pamegintiMirkt Jauciu tuoj specas cd rom pasidarysiuJuokiasi nes jau nemazai visko isbandziauCha cha

Na pasiulymo neismeginauŠypsena uztat siandien BMS’e isigijau liteona su 2 metu garantijaCha cha jau ramu…