OT: negarbinga

OT: negarbinga

Negarbinga…
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/463.1
06759.547…-=(1822500779
… dabar palyginkit sita fotke su
http://www.mobileburn.com/gallery.jsp?Page=3&Id=726 … bent jau zmogus aiskiai pasakytu ,akd cia ne jo daryta fotke…

Gal ir negarbinga, man pofk, as per wapa nematau… Nu bet nickas tai tik ant ko nors vaziuot… Šypsena

na zmogus matyt labai nori ji isigyti ir taip isisvaiges, kad neskiria kas jo o kas ne

biski rimtai nerimtas zmogus, bando apgaut kazka, baninti tokius is klubo, kurie pastina ne savo darytas foto ir sako kad tai jo, speju jis tiek pinigu gywenime nera mates kiek kainuoja si mob.Šypsena

nu banint, manau, nera reikalo, bet reiktu, akd zmogus suprastu, akd tokiu nesmaoniu nevertetu daugiau daryti…

Neusparntu, o ati okks ujm skritumas?

tigi ble yrodyk kad ash parasheu kad mano… ash tiesiog ydejau pirma fotke… o tu ce dabar skandala darai ish nieko ir mane kaltini Cha cha nepyk bet ish mano puses kvailai atrodo Nekaltas Liežuvis

bando isiwartyti zmogus…
jei dedi y "konkursa" darba tai dedi sawo wardu o kito nedeti…
aj lol …

siaip tj galejai fotke deti ne i Konkursas… ir dar, kai pradejo ajt klaba apie SE a5405 kaina, galejai aiskiai pasakyti, kad tu jo neturi…

Vistiek Sagem MY-V65 geriau fotkina.

VV

Koks skirtumas? Kam čia pilstyt iš tuščio į kiaurą?

Skirtumas dydelis būtų tada, jei jis autorines teises būtų pasisavinęs, o dabar niekur neminėjo, kad čia jo daryta fotke. Žinoma daug geriau būtų nurodyti šaltinį iš kur nuotrauka imta, bet nemanau kad verta čia blevyzgot.

Idejau savo foto, fotografuota su savo fotiku, bet siaip nei taisykliu del to foto konkurso nera, nei kokiu paaiskinimu neradau, del to sakyti, kad minetos foto autorius padare neteisetai, nelabai galima, nebent tame psl. is kurio buvo nuotrauka paimta, buvo mineta, kad kazka cituojant reikia pamineti saltini. Na poelgi galima ivertinti neigiamai, bet kaip minejau taisykliu del tu foto neradau Ne

Iš kur ta foto skiltis nauja? -}.

Cia tu rimtai ???

Ar kas nors tada gali paaiskinti ka mineta skiltis nuotraukom cia veikia, is kur atsirado, kas ja sukure ir kokiu tikslu ??? Jei moderatorius nieko nezino ???