OT: na ir kokia nauda duoda opdratoriaus pavadinimas ekrane?
Na ir kuriu velniu jis reikalingas? Jei jau kazkam reiktu tai tegu tiesiog buna galimybe ji ijungt kad rodytu bet kad dabar taidazniausiai panaikinimui reikia grust visokius logotipus ir pan. KODEL?
Kad nepamirstum, kokiu tinklu naudojiesi
Sunku pasakyti, gal tam, kad nesujungus pokalbio arba nepavykus išsiųsti žinutės, kad žinotum kurį keikti
Operatoriaus uzrasas reikalaingas bunant uzsienije nes pvz. biteje kai vazioji i europa telefonas pirma jungiasi prie vodafone tinklo kuris nera pigiausias kainu atzvilgiu… o siaip ant daugelio spalvotu aparatu yra tinklo pavadinimo isjungimas… o siaip tas uzrasas dar ir pakankamai akumo energijos suvalgo jei korta senu laiku nes pastoviai kaitaliojasi pvz. l>a>b>a>s i LT BITE ir atvirsksciai…
pravercia jei turi du kelis telefonus ir kelias kortas
o ka nepatinka, kai pvz buna parasyta ‘ezys’?
Man tai kazkaip levai tas uzrasas ezys atrodo, galetu buti nors didziosiom raidem, arba nors pirma didzioji.
sutinku, kad bent pirma raide turetu but didzioji… bet nera.
bunant pasienyje irgi labai pravercia bo daznai prisijungia prie uzsienio operatoriu(jei ijungtas roamingas) o tada saskaitos tokios pareina kad net gera pasidaro
operatoriaus reklama.
To reikia uzsienyje,pasirenkant operatoriu. Pvz man grizus i lietuva su uzsienietiska kortele mane prijunge prie Tele 2(Vilniaus oro uoste)
. Vaziuojant link kauno permete i Bite
,o paciam kaune vel i Tele 2.
Todel geriau kai matai ir pats pasirenki, bet galetu normaliai kaip visur rodyti ir saskaitos likuti ekrane(kai kortele su papildymu)
Sutikčiau su ta mintimi, o kam tada padarytas EXTRA/Omnitel ir Bite GSM/labas ?
o kur čia taip ir sąskaitos likutį rodo ?
O gal ka turit geneliu minciu kaip ezio uzrasa panaikinti,nes jis man tik mano spalvotus paveiksleliu bjauroja,o panaikinti negaliu nes neteikia wap’o
TopJOY, isimesk kokia draugo labas arba extros korta, ir atsisiusk tuscia opr. logo…
Nu tai kas, nieko ten nepanaikins. Gal ir panaikins kai bus ideta ta korta, o ne ezys, bet kai vel ezy isidesi, vel atsiras, nes logo yra issaugojamas kortoje. Nebent gal jei su extra kokia atsisiustum, nes irgi Omnitel tinklas, bet abejoju. Arba reiktu su kompu ikelt per laida, tik va jau reikia laida turet.
Arba "ozys" ar "gaidys" Siaip manau, kad tai normalu is operatoriaus puses…
tai gali is kitos kortos atsiusti logotipa siunciant draugui