OT: Miss Autobangine?

OT: Miss Autobangine?

Hm, o ka. Visai nebloga ideja issirinkti Miss Autobangine 2002? Ka jus rinktumete? As tai pvz Juodcke… O ka jus?

VV

Gita Firantaite, ********, Juodcke, Maraki, … eee… sorry ko nepaminejau … Cha chaGėlės

Kazkaip nelabai malonu isskirti kuri yra grazesne , kiekviena ji yra kazkuom zavi ir nepakartojama Gėlės Gėlės Gėlės JomsŠypsena
Juk yra ir daugiau kandidaciuŠypsena Man taip pat grazios ir Gita ir Maraki ir ******* ir dar…na vienzo kaip tik autobangine taip ir "Katalogas"ŠypsenaSorry jei kitu nepaminejauŠypsena joms irgi po viena Gėlės

O pala as ja mates? Tada kai kashe ziurejot kas te tokia macna buvo?

VV

Blin, kas ta Gita? Vat girdeta, a le kur? Kazi matyta? O jei grazi ir protinga, tai gal ir bachuro neturi? Aš nekaltas

VV

o gal nedarom is banginiu girls2.lt ?
juolab kad visos kurios apie masinas sarina jau is kart grazios ir protingos Šypsena i kitus duomenis neatsizvelgiant

Pretty Bagyra… Maraki…

GėlėsGėlėsGėlėsGėlės

visoms missssss
Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės Gėlės
Bučkis Bučkis Bučkis Bučkis Bučkis Bučkis
Širdis Širdis Širdis Širdis Širdis Širdis
Labas Labas Labas Labas Labas Labas

Shiaip tai pilnai pritariu… Aš nekaltas Taip

ei esmi ko pedas metai Mirkt ka gal su kaimyne susipykai kad savo zinute istrynei Mirkt

Zinoma, kad Juodzkiuke!!! Šypsena Ni kalbos negali but, visos kitos gedijas-nuotrauku nededa. Liežuvis

esmis gal ko issigando,gal kokio nors ten su mersu Šypsena Cha chaCha chaCha cha kur pas Juodske prie namu atvaziuoja Cha chaLiežuvisCha chaCha chaCha cha

Nesupratau apie ką čiaApakęsApakęs:. Arba, jei supratauAš nekaltas teisingai, tai nublūdijotCha chaCha chaCha chaCha cha

Xixi neaŠypsena su merso vairuotoju ne viena buteliuka esame istustineŠypsena jis sopranasŠypsena neissigandau tiesiog apie kitas autobangines prisiminiau ir kazkaip negrazu isskirineti kuri geresne o kuri ne …visos jos geros ir graziosMirkt

eiiii,i kandidates pamirshot itraukt RAZRUCHOS MAMYTECha chaCha chaCha chaLiežuvis

as uz ta kurios krutine didesneŠypsena

Yyyyra dyyyydeliuŠypsena

o kaip jums ideja "Mister gay autobanginis 2002"…as kandidata jau zinauCha chaCha cha

Hmmm ir kas gi tas kandidatas?Aš nekaltasŠypsena