OT: MAČIAU auto.Banginį

OT: MAČIAU auto.Banginį

ALI_G šiandien ryte ant šilo tilto, toks žaviai patinęs ir riedėjo paskui autobusą Cha cha

p.s. specially vudžiui vudpekeriui - nepyk Labas

O as sendien tikuiuosi susitikt su auto .Banginiu.Mirkt

ir as ALI G maciau sian, tiksliau masina jo VU stovejimo aikstelei…
tiesa vakar maciau Shpoka - neseniai pasirode kad mes kaimynai beveik Cha cha

Dar nemaciau shiandie nieko… gal vakare pro Kuba prasukt???Cha chaCha cha

As irgi maciau 3 Honda Civic dvieju duru raudona.Diena stovejo prie VU jungiamuju rumu Labas

tai mano stovi Cha cha nuo tos vietos kur matei 400 m gyvenu, bet kartais i univerke atvaziuoju Cha chaCha cha

P.S. bet jei realiai, tai 91-95 metu hondos yra ne trecios o penktos Aš nekaltas

I nika nepaziurejau tik zinau,kad civikas nuotraukoj matytas ir ant uzpakalio autobanginiu lipdukas. Del civiku zinau,kad ne 3-as skaitosi,bet kadangi visi taip vadina tai ir as taip sakau Labas

Dar daznai matau Reseta,o dazniau jo Mazda prie darbo Zirmunu g. aikstelej.Jis atvaziuoja i darba as isvaziuoju Taip,tik anksti dirbti pradeda Labas

O as tave maciau vaziavai apie 11 val savanoriu pr link kauno keturiese sedejot.as i kita puse vaziavau.

7-dieni vakare buvau susitikes GDI AkropolyjeŠypsenaNu ir aishq kaip nepaminesi pietu su resetu 4-dieniŠypsena

®esetas matyt, lygesnis uz mane, nes analogiska mano tema istryne, tiek to, vis tiek buvo nerimtas bajeris, tad i tema pakartosiu cia:
O as siandien nemaciau jokio auto.Banginio. Kaip ir vakar… kaip ir uzvakar… Matyt, ®esetas stipresnius akinius turi. Cha chaCha chaCha cha

Na tesiant sia tema, as tai sestadieni ryte Tranza persekiojau nuo univiero iki sankryzos kareiviu-kalvariju g. baisiai skubejo kazkur… Cha cha

o kai pamatysite labai juokingą Astrą raudoną (tipo, labai krūta - juodi langai, sidabriniai buferiai Cha cha ir kamazo garsas iš po kapoto Cha cha )ir be lipalo (ei, kur aną insigyti?) tai ten aš joje sėdžiu Cha cha
p.s. Rička, reikia skaitmeninio fotiko

Cha chaCha chaCha cha As per visa lankymosi bangoje laika isviso nei vieno nemaciau gatvej… Iskyrus per Bangos gimdieni. Kazkoks podpolnas nariu nesirodymas viesai… Cha chaCha chaCha cha

LabasRodomes rodomes, tik taip greit, kad lipalo nepastebiCha chaCha cha

nu, dar ką nors protingo pasakyk - bais’ įdomu Šypsena

nu ir kas?

malonu kad mane kas nors pamato o ash irgi machiau su raudona vectra kazkas net nezinau kasprie vu stovejo Cha cha
o ishtines ash visa laika buna

Sian centre maciau raudona pribliuda, berods su lipalu Aš nekaltas Nespejau dazhlibinti… anuka prisipazhystat kas buvot, a Apakęs

hashe

Na su raudonu pribliudu kazkada Preho vazinejo tik nezinau ar jis ji susiremontavo po avarijos ar ne Aš nekaltas

O reseta ash jau antra karta matau tik be masinos ir ne tam meet’e Cha chaCha chaCha cha
Resetai tyliai tai musu paslaptis Cha cha