OT: MAČIAU auto.Banginį
ALI_G šiandien ryte ant šilo tilto, toks žaviai patinęs ir riedėjo paskui autobusą
p.s. specially vudžiui vudpekeriui - nepyk
O as sendien tikuiuosi susitikt su auto .Banginiu.
ir as ALI G maciau sian, tiksliau masina jo VU stovejimo aikstelei…
tiesa vakar maciau Shpoka - neseniai pasirode kad mes kaimynai beveik
Dar nemaciau shiandie nieko… gal vakare pro Kuba prasukt???
As irgi maciau 3 Honda Civic dvieju duru raudona.Diena stovejo prie VU jungiamuju rumu
tai mano stovi nuo tos vietos kur matei 400 m gyvenu, bet kartais i univerke atvaziuoju
P.S. bet jei realiai, tai 91-95 metu hondos yra ne trecios o penktos
I nika nepaziurejau tik zinau,kad civikas nuotraukoj matytas ir ant uzpakalio autobanginiu lipdukas. Del civiku zinau,kad ne 3-as skaitosi,bet kadangi visi taip vadina tai ir as taip sakau
Dar daznai matau Reseta,o dazniau jo Mazda prie darbo Zirmunu g. aikstelej.Jis atvaziuoja i darba as isvaziuoju ,tik anksti dirbti pradeda
Blin rašė:
ir as ALI G maciau sian, tiksliau masina jo VU stovejimo aikstelei…
tiesa vakar maciau Shpoka - neseniai pasirode kad mes kaimynai beveik
O as tave maciau vaziavai apie 11 val savanoriu pr link kauno keturiese sedejot.as i kita puse vaziavau.
7-dieni vakare buvau susitikes GDI AkropolyjeNu ir aishq kaip nepaminesi pietu su resetu 4-dieni
®esetas matyt, lygesnis uz mane, nes analogiska mano tema istryne, tiek to, vis tiek buvo nerimtas bajeris, tad i tema pakartosiu cia:
O as siandien nemaciau jokio auto.Banginio. Kaip ir vakar… kaip ir uzvakar… Matyt, ®esetas stipresnius akinius turi.
Na tesiant sia tema, as tai sestadieni ryte Tranza persekiojau nuo univiero iki sankryzos kareiviu-kalvariju g. baisiai skubejo kazkur…
o kai pamatysite labai juokingą Astrą raudoną (tipo, labai krūta - juodi langai, sidabriniai buferiai ir kamazo garsas iš po kapoto
)ir be lipalo (ei, kur aną insigyti?) tai ten aš joje sėdžiu
p.s. Rička, reikia skaitmeninio fotiko
nu ir kas? rašė:
®esetas matyt, lygesnis uz mane, nes analogiska mano tema istryne, tiek to, vis tiek buvo nerimtas bajeris, tad i tema pakartosiu cia:
O as siandien nemaciau jokio auto.Banginio. Kaip ir vakar… kaip ir uzvakar… Matyt, ®esetas stipresnius akinius turi.
As per visa lankymosi bangoje laika isviso nei vieno nemaciau gatvej… Iskyrus per Bangos gimdieni. Kazkoks podpolnas nariu nesirodymas viesai…
Rodomes rodomes, tik taip greit, kad lipalo nepastebi
nu, dar ką nors protingo pasakyk - bais’ įdomu
nu ir kas? rašė:
nu ir kas? rašė:
nu ir kas?
malonu kad mane kas nors pamato o ash irgi machiau su raudona vectra kazkas net nezinau kasprie vu stovejo
o ishtines ash visa laika buna
Sian centre maciau raudona pribliuda, berods su lipalu Nespejau dazhlibinti… anuka prisipazhystat kas buvot, a
hashe
Na su raudonu pribliudu kazkada Preho vazinejo tik nezinau ar jis ji susiremontavo po avarijos ar ne
O reseta ash jau antra karta matau tik be masinos ir ne tam meet’e
Resetai tyliai tai musu paslaptis