OT:Linksmai apie vagystes is automobiliu arba kaip jus ginates nuo ilgapirsciu
Kalbejau siandien su kaimynu, tai jis ir paporino sita istorija Jis dar tarybiniais metais turejo deviatke ir kai aplinkui pradejo sukiotis vagiukai, sugalvojo racionalu problemos sprendimo buda
Kiekviena vakara palikdamas masina nakciai, ant vairuotojo sedynes apvalkalu palikdavo trisakius kabliukus, kurie ant geleziniu pavadeliu tvirtinosi kazkur prie sedynes. Tai va viena ryta rado dureles atdaras, o ant sedynes truputuka kraujo ir ant kabliuku drabuziu skutus. Gal ir nieko budas, vagiui subine isdraskyt
Gal ir jus ka nors panasaus esat girdeje, ar patys ka nors tokio dare?
Gerai ce. Ale paskum gali ir be langu likt masinos. As tai kaip apsisaugoju? Sulauzytos abi spyneles, tad ilist gali tik isdauzus langa arbe atjungus signalizacija…
VV
PS Girdejau, kad Amerikoj isleido Bondomobili…
Teko skaityti panasu atveji, kai vienas auksarankis i fanera prikalinejo kazkiek tokiu istiesintu trisakiu kabliuku, ir fanera pakiso po vairuotojo sedynes uzvalkalu. Ryte rado i vaira isikibusi (pakilusi ore) pazaliavusi dantis sukandusi zmogeli. Kiek teko girdeti, po to tas auksarankis (auto savininkas) turejo problemu su teisesauga.
uuuuuujjjj… isivaizduok ta momenta, ka atsiseda vagis… ir susmenga viskas… UUUJJJJJJ… helovyniska situacija… Brrrrrrrrr, net siurpaqs nukrate…
VV
As tai irgi spyneles atjunges, durys atsidaro tik su pultu. O visi langai klijuoti su amerikanska metalizuota plevele, tai jei ir dauzys kas, tai bent mago neisims. Plevele parveze draugas is JAV. Cia tokios dar nebuvo pirkt, o dabar tai net nezinau. Zodziu ja pradurus peilis sunkiai pjauna
Ot gerai, ypac jei su uzsiimineji
arba
. Zinai, kokie tie moteriski kablai astrus…
VV
Pas mus tokie ystatymai kad toks bajeris gali atsisukti pries tave teisesaugos atzvilgiu ,nu bet bent jau masina liks stoveti ten kur stovejo
O ka nori pasakyti kad ir priekini uzklijaves??
Va va, gera mintis Cia irgi labai pravercia
Nors jei kablukus gerai pasigal, tai tada batai ir plevelei ir stiklui
Blin, o kur tokios plionkes gawt?
VV
Na nemanau, kad priekini kas nors bandys ismust, nes jis ir taip su plevele O kol ten aplinkui krapstysis, tai ir as su beisbolo lazdele iseit spesiu
Nu nemanau, kad kabliukai ant sedynes yra labai gera priemone, nes kada nors is ryto uzsimiegojes pats gali netycia atsisesti ant tu kabliuku
Pas mane dar vienas ruloniukas yra, bet ten galiniam ir soniniams langams neuzteks. Nors reiktu pasitikrint ar neatidaviau kam nors
Tokiom pat aplinkybėm iš ryto savininkas rado savo sūnelį "priaugusį" prie sėdynės , bo nakty sugalvojo pacukas pavogti auto , ir su chebra pasivažinėti…
Mano masinyte saugo kaimynai Vasara buvo isdauze stikla ir pavoge maga(per mano ziopla galva)tai nuo to laiko visi kaimynai matyt naktimis nemiega ir budi prie langu
Griztu viena nakti po darbo, buvo kazkur apie 4ryto, galvoju reikia paziureti ar masinai nieko nenutiko, priejau, tik staiga is penkto auksto balsas "Ka dirbi?" ir dar taip baisiai!!!As taip issigandau, vos infarktas neistiko
O as piktai atreziau '"cia juk mano masina!" Tada kaimynas mandagiai atsiprase ir turbut toliau nuejo miegot,o as net nepadekojau jam, kad taip akylai saugo mano masina
To irkushkinas:
Tokiems kaimynams kaip tavo medali duot reikia
Jusu demesiui dar vienas gan linksmas apsaugos nuo vagiu budas:
Sitas ivykis buvo ne taip seniai ir as pats esu jo liudininkas Salia mano namo esanciame devynaukstyje gyvena toks pensininkas. Tai va jis turi sestuka. Aiksteleje esancioje prie jo namo, jis i zeme ibetonavo kazkoki gelezini vamzdi ir vakare gryzes namo prie to vamzdzio grandine kabindavo savo masina
Grandine perkisdavo per masinos priekinio rato sake ir tada prirakindavo prie stulpo
Visa tai buvo ne taip ir seniai, pries kokiu 6 - 7 metus. Veiksmas Kaune, aukstuosiuose sanciuose
Irgi neblogai! Nors patikimiau butu ibetonuoti visus 4 ratus…
Na zmones saugosi taip kaip sugeba… Va siemet vasara silainiuose vienam vaikinukui nakti kieme po langais stovinciai masinai nueme 2 lietus ratus. O sekancia kitus du. Matyt varztai parudije buvo ir nesugebejo atsukt, nes salia masinos metesi WD-40 balionelis. Blyn naglumas neispasakytas