OT: Kompiuterio "tuningas".

OT: Kompiuterio "tuningas".

Siandien padariau keleta savo kompo fotkiu Šypsenamazhasai.pctuning.ca/ Zodziu pateikiu jusu teismuj Šypsena Is anksto aciu uz fleimus ir komentarus Šypsena

na ne Ne…kokia to prasme?

Kas ten zemiau CD-ROm, graziai ir ispudingai atrodo tas dalykelis. Davai man tiesiai i aprasyma Girtas

shunekas grazhiai modintas Mirkt) O keisui truksta juodos spalvos Mirkt)

ten yra fanbus Šypsena zodziu ten tie du raudoni mygtukai yra power ir reset, o tie jungikliai jungineja papildomus ventiliatorius, kuriuos idesiu ryt poryt siom dienom Mirkt

keisas bus visas baltas su raudonom detalem Šypsena ten virsus ir kitas sonas nebaigtas Šypsena zodziu greitu laiku dar “pamodinsiu”

moddinu ir ash, ruosiuosi pjauti langa…jau uzsleevinau laidus ir prigrudau fanu Mirkt… o kas ten klause kokia to prasme?..o kokia prasme kad tavo kambarys graziai atrodys?.. modding.tik.lt eik ten fotkiu pavaryk i foruma>paradas tikri modderiai ivertins Mirkt

nu zjb, dar truputi padirbek Šypsena ir bus viskas ore o kas kompas lewas tai visai jis nelevas, mano pirmas moddas buvo atliktas 486 Šypsena][eXe

kokiais ten aparatais dezes sona pjaustei? Nekaltas

Pjausciau su siaurapjukliu Šypsena

Nice Šypsena As ir galvoju daryk kazka, bet kompas perdaug darbinis Cha cha Tai negaliu kist nagu Šypsena

palyginus graziai…

Saunuolis… Gerai Tik keisas man labiau patiktu black tipo… Taip Taip Taip As tai didelis tinginys esu… Laimingas Nusipirkau deze, tokia kaip cia thermaltake.com/XaserCase/lanfire/vm1000a.htm dar papildomai imeciau Sharkoon SHA350-12P maitinimo bloka su 120mm melsvu fanu, ir thermaltake proco ausintuva (panasus i boingo turbina), nepamenu kaip ten tiksliai vadinas… Uztenka man… Tingiu as modint, o galiausiai ir laiko tam nera. Geriau jau shope nusipirksiu keleta neonkiu, imesiu kur arciau langelio ir vsio ok… Tūsas

Maciau as bms’e tuos keisus.Neblogi premodai, bet man mieliau kai pats ka nors pasidarau Šypsena~ ka nors originalaus

geriau papasakok kaip pele pasidarei Šypsena gerai atrodo Cha cha

nieko cia grazaus nera! NeCd-Romas tai isvis neftemu senas purvinas kazkoks…Nors ir pavalyt galetum Cha cha tik pele grazi! Taip

Nu cd-rom nesenas ir nepurvinas, tokia jo spalva, dazyt nenorejau, kadangi reikia ardyt, o jei isardysiu garantinio nebebus.

matai,kambarys ir kompas ne visai sulyginami dalykai.man svarbiau ne kaip kompas atrodo, o ka jis gali.ir malonu kai zinios apie kompus susiveda ne vien i isore, bet ir i vidu.rasai “prigraudau fanu”. ir del ko? kad grazu ir daugiau triuksmo butu? na siaip as seniai isauges is tokio amziaus, tad sekmes tiuninguotojai Labas…tik dulkiu nepamirskit retkarciais prasipust Cha cha

kur gavai 120x120 cooleri ? Šypsena