OT: Kompiuterio "tuningas".
Siandien padariau keleta savo kompo fotkiu mazhasai.pctuning.ca/ Zodziu pateikiu jusu teismuj
Is anksto aciu uz fleimus ir komentarus
na ne …kokia to prasme?
Kas ten zemiau CD-ROm, graziai ir ispudingai atrodo tas dalykelis. Davai man tiesiai i aprasyma
shunekas grazhiai modintas ) O keisui truksta juodos spalvos
)
ten yra fanbus zodziu ten tie du raudoni mygtukai yra power ir reset, o tie jungikliai jungineja papildomus ventiliatorius, kuriuos idesiu ryt poryt siom dienom
keisas bus visas baltas su raudonom detalem ten virsus ir kitas sonas nebaigtas
zodziu greitu laiku dar “pamodinsiu”
moddinu ir ash, ruosiuosi pjauti langa…jau uzsleevinau laidus ir prigrudau fanu … o kas ten klause kokia to prasme?..o kokia prasme kad tavo kambarys graziai atrodys?.. modding.tik.lt eik ten fotkiu pavaryk i foruma>paradas tikri modderiai ivertins
nu zjb, dar truputi padirbek ir bus viskas ore o kas kompas lewas tai visai jis nelevas, mano pirmas moddas buvo atliktas 486
][eXe
kokiais ten aparatais dezes sona pjaustei?
Pjausciau su siaurapjukliu
Nice As ir galvoju daryk kazka, bet kompas perdaug darbinis
Tai negaliu kist nagu
palyginus graziai…
Saunuolis… Tik keisas man labiau patiktu black tipo…
As tai didelis tinginys esu…
Nusipirkau deze, tokia kaip cia thermaltake.com/XaserCase/lanfire/vm1000a.htm dar papildomai imeciau Sharkoon SHA350-12P maitinimo bloka su 120mm melsvu fanu, ir thermaltake proco ausintuva (panasus i boingo turbina), nepamenu kaip ten tiksliai vadinas… Uztenka man… Tingiu as modint, o galiausiai ir laiko tam nera. Geriau jau shope nusipirksiu keleta neonkiu, imesiu kur arciau langelio ir vsio ok…
Maciau as bms’e tuos keisus.Neblogi premodai, bet man mieliau kai pats ka nors pasidarau ~ ka nors originalaus
geriau papasakok kaip pele pasidarei gerai atrodo
nieko cia grazaus nera! Cd-Romas tai isvis neftemu senas purvinas kazkoks…Nors ir pavalyt galetum
tik pele grazi!
Nu cd-rom nesenas ir nepurvinas, tokia jo spalva, dazyt nenorejau, kadangi reikia ardyt, o jei isardysiu garantinio nebebus.
matai,kambarys ir kompas ne visai sulyginami dalykai.man svarbiau ne kaip kompas atrodo, o ka jis gali.ir malonu kai zinios apie kompus susiveda ne vien i isore, bet ir i vidu.rasai “prigraudau fanu”. ir del ko? kad grazu ir daugiau triuksmo butu? na siaip as seniai isauges is tokio amziaus, tad sekmes tiuninguotojai …tik dulkiu nepamirskit retkarciais prasipust
kur gavai 120x120 cooleri ?