Tikrai kiekvienas is jusu turite savo hobi nemaisykite to su laisvalaikiu
ir nebukt vulgarus sakydami kad mano hobis merginus ir tusai tai jusu laisvalaikis bet kiekviename zmoguje slypi kažkas ipatingo kažkoks talentas be kuri kažkais išreikiate kiri tam skiria net visa laisvalaiki kiti dalį jo
Bet tikrai netikiu kad jusu visu hobis foto ir video ka jus dar veikiat savo malonuimui?
Norečiau apie tai padiskutuoti išgirsti jusu pasiulimu ir kritikos gal kam nors net atrodo kad tosk forumas bangoje butu naudingas ar net būtinas?
Tada nepadingeti be diskusiju nuaiti: http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/232460.226-=(59304025
ir pasakyti taip svarbus kiekvienas jusu balsas ir ir nuomone
Tebūnie ši tema , juk ir foto ir video forumas kūrėsi glausdamasis kituose klubuose ir forumuose
O šiaip tai čia besirenkančių hobis yra fotografavimas ir filmavimas ir kaip tai padaryti geriau
Na yra vienas kitas kuris ir gyvena iš fotografijos , tai mums mėgėjams suteikdami garbę savo apsilankymais
Tik norėčiau iš patirties pasakyti , kad teks kaip reikiant paprakaituot ir susibūrti vienminčių kolektyvui , kol išsikovosite forumo statusą
Kova dėl foto ir video forumo prasidėjo gegužės 13 , o forumas pagaliau gimė liepos 3
ačiu
tu visiškai teisus
Ten bus kiekvieno forumo klubo ir dauk kitu sričiu žmonių hobiai pagalba ir t.t jei tik man pavyks, aišku ten dauk ivairiso info kurią patys sudesime…
Nes dauk hobiu tikrai bangoje nera vietos o ten visiems pomegiams (hobiam) bus vietos pasireiksti ir aš manau tokio forumo tikrai reikia tai jei ir tau ar kiteims taip atrodo butinai nuakit pabalsuoti paršyti patarimu ir pan ten yra visi pagrindiniai argumentai labai laukiu jusu ir zinokit visi balsai svarbus
labai dekui nu jei per vakar kokie 5 blasai kaip nors kaip nors bet bijau marciuxs greizto ne arba supikimo del reklamos
[/quote]
o Marciux po visus klubus ir forumus nevadovauja , čia jau kaip su to klubo moderatoriais sutarsi ir ar užuojautos sulauksi , na kaip mūsų forumas neseniai dar tuos kryžiaus kelius praėjo , tai dar užjausim
nu kaip ir galima suprasti, vienas is hobi yra video. Kita aistra/hobis yra F1, siek tiek apie audio/video technika pasiskaitineju (nemaisykit su montavimo ir filmavimo technika), IT, sunys, auto - kiek tik laiko lieka