OT: kelione IZH KOMBI (baltas su melynom juostom)

OT: kelione IZH KOMBI (baltas su melynom juostom)

Taigi uzvakar vakare sedejom visi irc ir nusprendem keturiese vaziuot i kauna su draugelio moskvicium… i kauna vaziavom trukciodami… velnej zino kodel… is pradziu kaltinom benzino stygiu bake, bet kaj uzsipylem pilna baka - kaltinimai dingo nes kaj bakas pilnas - oro nelabai gaudo Šypsena na tai nuvaziavom sau smagiai, pasivazinejom po kauna ir nakti grizinejom i vln… pakeliui uzgesom prie kauno, pavargom pavargom ir uzsikurem…

Kelione tesesi toliau.

Kas kalbejo, kas ruke… as pvz miegojau visa kelia ir staiga Rokas (vairuotojas ir savininkas) sugalvojo kad jo skrandis nori pakeles hamburgerio ir nusprende sustot degalineje prie abromiskiu… ten kelione ir baigesi.

Buwo mazdaug 2:30 nakties. Vesoka (gal -4C). Is pradziu "meistrai" bande prikelt moskviciu ir galu gale konstatavo mirti - sugedo kazkoks SKIRSTYTUVAS Šypsena

Is pradziu nepanikavom, sedejom, plepejom - atejo 4 nakties. Paskambinom draugui - tas babkiu benzui neturejo, paskambinom kitam - masinos neturejo, treciai neskambinom nes santykiai nekokie o ketvirtai neskambinom nes nescios merginos vidury nakties trukdyt nesinorejo… Prasidejo isterija… nevaldomas juokas ir panasiai.

Lygiai puse ekipazo luzo - as ir draugelis smigom kietai (sapnavau siltus namus ir minxta lowa). apie 6 ryte pradejom salt ir o kita puse ekipazo pasirodo buwo degalineje ir gryze konstatavo fakta - moskvicius lieka cia - toliau keliaujam namo autiku.

Nustumem moskviciu i degalines teritorija (stumt teko apie 400m brrrrrrrr salta buwo) ir nupedinom i stotele "ABROMISKES" … trys autikai pravaziavo nesustoje ir jau kajkurie buvo ant puolimo i nevilti ribos… ir staiga rokui kilo isganinga ideja! Vaziavo autikas o jis lyg tarp kitko kilstelejo ranka… AUTIKAS SUSTOJO! Taip turbut dar gyvenime nesidziaugiau kaip tada - pamates raudonus zibintus autiko gale Šypsena

Tai va tokia musu kelione i kauna ir atgal… Brangi, nuotaikinga… Šypsena Tokie tie moskviciai… Šypsena

shiaip tokiam kaime kaip abromishkes autikai ir nestoja nebent vietines reikshmes…
geras…
varles keliauninkes… Šypsena Juokiasi

Na pats is savo patirties zinau kad masinoj nesmagu nakvoti!Teko viena karta 12val isbuti griovi!

Kietai! Kietas

Ne Ne

Liux

Ir prie ko tie moskvičiai jei bloga tarpinė tarp vairo ir sėdynės?Cha cha
Mano pirma mašina buvo M-412,atvažinėjau 6 metus be tokių cirkų.O prieš mane tuo moskvičiuku visa SSSR buvo apvažinėta.Taip kad nereikia kaltint technikos,kad ir kokia ji bebūtų,jei paties rankos atvirkščiai prisiūtos…

Cha chaCha cha

Paskaičiau, ir suvirpėjo… kažkur giliai širdyje… Iž Kombi…
Prisiminimai apie panašias keliones…

Nostalgija…

hehehhehhehehehehehheh nusibaige rocko Viper`is. Labas

kaj po CCCP maskatas vazinejo - jis buvo naujas arba bevek naujas Šypsena kai tu vazinejai KAZKADA - jis irgi buvo apynaujis Šypsena o dabar? ne tarpine ir ne rankos atvirksciai prisiutos o skirstytuvas kazkoks kaltas kuris eme ir nusibaige Šypsena

jis vel gyvas BYnuC’ai Šypsena Mirkt

vasiukas aisq gyvas aš visad toks buvau Labas

as apie moskviciu, ne apie tave Šypsena

kaj po CCCP maskatas vazinejo - jis buvo naujas arba bevek naujas Šypsena kai tu vazinejai KAZKADA - jis irgi buvo apynaujis Šypsena o dabar? ne tarpine ir ne rankos atvirksciai prisiutos o skirstytuvas kazkoks kaltas kuris eme ir nusibaige Šypsena

[/quote]

Taigi pac rašai kad jau startavot su trūkčiojančiu varikliu.Logiška buvo tikėtis kad kelionė taip pasibaigs.
O tas buvęs mano moskvičiukas 1970 metų.Aš juo naudojausi 1987-1993m.Tai ne toks ir apynaujis…Tarp kitko ir dabar dar šiek tiek gyvas…

O ko galima tiketis is naujo auto…pvz pazystamas gavo valdiska Ford kabluka …tai kiekviena penktadieni praleisdavo servise… kol visa is naujo perinko… As ir savo maskatuokliui varikliuka uzmusiau…bet cia pats kaltas is Kauno i Vilniu labai skubejau apie 120 km/h lekiau… viskas butu kaip ir nieko, bet sis auto buvo pries tai daugiau negu metus darzineja prastovejas… o tas pats maskatuoklis buvo is Kauno i Leningrada poto i Maskva ir namo i Lietuva grizo… be problemu. Cia viskas nuo vairuotojo priklauso ir poziurio i technika… neuztenka tik sesti spausti gaza ir baronka sukioti…reikia rupintis technika, o ypac ta kuriai daug metu ir buvo sukurta ne tokiam gyvenimo ritmui kaip dabar…

FORD - fix or repair daily, arba kiekviena penktadieni Šypsena nieko nenustebinsi… o del pasikeitusio ritmo as nesiginciju Šypsena beto, galima tik sest ir sukiot baranka jej yra kas tavo auto rupinasi…

Vasiukas:
FORD - First On Racing Day - jei nezhinojai.

Taip

fast only roling downhill Šypsena