OT: jusu virtuve - kaip ji atrodo

OT: jusu virtuve - kaip ji atrodo

Kadangi darausi remonta, gal galit pasiulyti, pakisti kokia minti, kaip susiremontuoti virtuve. kokias sienas daryti - plytelemis, lentutemis, tapetais. kaip yra pas jus? kas gerai, o kas ne?
is anksto aciu visiemsMirkt

Patarimu siulyciau ieskoti forume "Mano bustas".
Sekmes.

Tik ne tapetais Ne nuo drėgmės jie atšoks, be to valyti labai sudėtinga. Geriau jau tradiciškai - tą sieną prie viryklės ir kriauklės plytelėm, o kitas - pagal skonį - galima dailylentėm, galima kokiom nors plokštėm. Dabar tikrai visokių naujovių yra. Manau tau geriausiai patartų dizaineris. Jie tokių gerų minčių pamėtėja - kaip išnaudoti erdves, kad būtų ir gražu, ir praktiška, ir šiuolaikiška Gerai

nors ir ne cia pataikei, bet negaliu susilaikyt nuo komentaro:
tarpa tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu patariu issiklijuot keramikinemis plytelemis. kad ir kaip nesinori, tai kolkas patikimiausia medziaga. galima ir MDP, bet tada reikia labai kruopsciai su silikonu plokstes suleisti.
o sienas dazyti ir is paletes rinktis pati sviesiausia atspalvi, kad labai neuzsitamsinti, nes, paprastai, ka matai paleteje, buna 1 - 1,5 tonu sviesene spalva parodyta.
sekmes remontuose! Laimingas

LabasKaip nors originaliai… Prie virykles galima koki grazu kampa padaryt plytelemis,ir gringis plitelemis…kad patogiau tvarkyt…jej virtuve didele sienas galima dazyt specialiais dazais yra graziu dazu…ir spalvu pasilrinkimas…luxGerai yra kai grindis sildomos…uzolaidas kaip kas megsta…apsvetima ir galima gana idomiai sugalvot…vienas dalykas kad viskas nemazai kainuoja.tai va…Taip

Pas mus tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu deta sviesi medzio spalvos plokste, tokia pati kaip ir stalvirsis, ir prie virsutiniu spinteliu tvirtintas vamzdelis su kabliukais, ant kurio daug ka kabinam. Labai patoguGerai.
O siaip galima pasivaikscioti baldu salonuose ir prisirinkti ideju. Jei neiseina, kartais pasitaiko neblogi konsultantai (bet toli grazu ne visi tokie - is patirties sakauDrovus).