OT: Geriausia Jūsų matyta komedija

OT: Geriausia Jūsų matyta komedija

Home alone I-II (tik antra ir pirma dalis man patiko, kitos nesamones)
Rat race (vien del tosscenos kur su karvemis geras ir seip neblogas tox)
American pie (geras filmas)
ir labai patiko filmas kuri rode per Tv3 "Pas kiaulini" arba "Moksliuku kerstas" zjbs

Oj, labai daug komediju man patiko. Net negaliu isskirti vienos geriausios. Pati paskutinie komedija kuria maciau buvo "Ziurkiu lenktynes"Gerai Senas filmukas, taciau jo nebuvau maciusi. (Ziurejau per video)

Visos ruskos operacijos Y ir kavkazkos plenicos cielkos yra niex palyginus su "Bum Fights"!!! Siulyciau butinai paziureti, tik negalima malalietkom,bo dar nestabile psichika gali sugadint negriztamaiŠypsena))PavargęsBaisuIgnoruojuKietas

ziurkiu lenktynes Gerai
ir visos senos rusiskos operacija y ir pan.Cha cha
zabyta

Blyn - tai ten juk prikolas, joks parodijavimas ar pan. Zmogui niezti nerealiai, nepasikaso su ranka, tai pasieme sepeti Juokiasi

Man tokie skaiciai ne rodiklis! Liežuvis As nepriklausau tokiai zmoniu kategorijai, kuriuos galima pavadint "Aviu banda" - jei visi ziuri, visiems patinka, tai ir man turi patikt ir eisiu ziuret. Senseless man ziauriai patiko, ziurejau berods 3-4 kartus, o Scary movie… Nežinau Toksai "juodasis humoras" man niekada nepatiko Ne

[/quote]

O kasyti uzpakali sepeciu tai cia baltas jumoras???Cha chaCha chaCha chaCha cha?????????

O tu paziurek i skaicius, kiek scary movie surinko babkiu, o kiek senseless, jei tingi tai as galiu tau pasakyt: scary movie 157 mln, baksu, o senseless tik 13 mln. skaciai nemeluoja JuokiasiLiežuvisCha cha

[/quote]

Man tokie skaiciai ne rodiklis! Liežuvis As nepriklausau tokiai zmoniu kategorijai, kuriuos galima pavadint "Aviu banda" - jei visi ziuri, visiems patinka, tai ir man turi patikt ir eisiu ziuret. Senseless man ziauriai patiko, ziurejau berods 3-4 kartus, o Scary movie… Nežinau Toksai "juodasis humoras" man niekada nepatiko Ne

Nuogas ginklas, Ace Ventura, AliG, Ostinas Powersas pirmą kart žiūrint nieko ir t.t. sunku atsimint visus.

geriausia taj jauciu night at the roxbury,ten taj nemirtingas filmasŠypsena

Setonas` rašė:

Nu nezinau, man Scary Movie didziausias meslas, o Senseless kaip tik labai patiko… Kodel nera jokio ten jumoro? Mes mirem kai ziurejom kai tas negras su sluota subine kasytis pradejo Cha cha

[/quote]

O tu paziurek i skaicius, kiek scary movie surinko babkiu, o kiek senseless, jei tingi tai as galiu tau pasakyt: scary movie 157 mln, baksu, o senseless tik 13 mln. skaciai nemeluoja JuokiasiLiežuvisCha cha

Nu nezinau, man Scary Movie didziausias meslas, o Senseless kaip tik labai patiko… Kodel nera jokio ten jumoro? Mes mirem kai ziurejom kai tas negras su sluota subine kasytis pradejo Cha cha

Ice Age JuokiasiJuokiasiJuokiasi

vakar labai faina prancuzu komedija per 1 rusu kanala rode … "Pragariskas dangoraizis" ar pati geraiusia nezinau bet kad labai gera tai tikrai Šypsena … vel prisiminiau kad prancuzai kuria geras komedijas Šypsena

Scary Movie durniavimas, bet ne levas, o samojingas, be to gera parodija,
Nu o senceless, tai jokio jumoro, net ne jokinga ziuretNeVeeeNeNeVeee

Man tai labai patiko "Kietas bičas 2", "Ledynmetis", "Šrekas". o dabar kaip tik bandau atsisiusti jusu daugumos mineta komedija "Skruzdėlės kelnėse" Taip Tikiuosi man ir patiks šis filmas Juokiasi

Nu atsiprasau… Scary movie vien durniavimas lievas, o ten tai normali linksma komedija, aisku Juodasis riteris geresne Cha cha

Na tiek nuostabiu ir geru komediju…tirkai negaliu atskirti ju…bet man shiaip patiko American Pie 1.2., Ali G In Da House, Sacrymovie 1.2.

Senseless tai ***** jokio jumoro vien durnevimasNe

Geriausia komedija? Black Knight su Martin Lawrence ir Senseless (LNK rode pernai metais sausio 1 d.)