OT: gal yra gsm klubieciu ish saules gimnazijos??

OT: gal yra gsm klubieciu ish saules gimnazijos??

Sveiki. Tai gal kas mokosi Kauno “Saules” gimnazijoj? Galetume susipazint , pasisneket. Mirkt

Kažkada baigiau Saulės gimnaziją prieš daug metų,dar tavęs šitam pasauly nebuvo.Kaip matai klube ne narys,tačiau čia užsuku dažnai.Šita tavo tema ir užkliuvo man už akių.Manau atsiras daugiau čia tokių,bet jų tikrai daugiau yra klase.lt

o tai man jokio skirtumo beveik ar uzrasyta narys ar ne narys , svarbu kad ce daznai lankytusi ir galetume sakau , susipazint , pasisneket apie ka nors per pertraukas… Mirkt ir aplamai ash turesiu daugiau draugu gimnazijoj ir kiti , nes ash gimnazijoj kaip ir naujokas…

draugu iesko Juokiasi Juokiasi Juokiasi

gazys, Taip Cha cha

nu ir ka? Kas ce tokio? Noriu tureti pazystamu ish man naujos gimnazijos… nesuprantu kas tau ce juokinga? Piktas

Nu, as is SAULES gimn. Tik wa kazkajp kejsta, kad aplamai kazkas tokia tema sukure Cha cha

nu ir eikit jus tada *****… Kanda jeigu tik *skylė*votis mokat… Žliumbia *bliamba* norejau kad ir vieni kitus pazinotu visoj gimnazijoj o jus bl kaip kiaules… Piktas Kanda

Gaila, bet as is saules gimnazijos utenoje… Šypsena

Cha cha

ignaz, valdykis, bo dar bana gausi uz gsm klubo dalyviu yzeidinejima Apakęs

ash nieko blogo nedarau , ash tik gero noriu Taip, kad visi visus pazinotu bent vienoj vietoj Taip, o jus pyyyzdavojates tik ish manes Žliumbia, tai kaip man jaustis? Liūdnas

Apkabinimas