OT: Gal galit patart kur Vilniuj parai galima isnuomoti pirtele?
Zinau kad cia renkasi linksma ir svenciancia chebrite Tai ir pagalvuojau kad protingiausia butu klausti jusu forume:s Man reikia kad tilptu mazdaug 20-25 zmoniu, kaina apie 500lt parai. Kad butu kur pasidet pagert, na ir baseinas(nedidelis).
na netikiu kad niekas nezino. Patarkit man vasario 4 dienai reik
ne cia pataikiai
manau kad moderatoriai tau nuo pirteles spyna atnes!
kaip as supratau prekije jei parasyta OT: tai tipo kad rasysi ne i to forumo tema,tai galima ir nebus spinos
autobusu parke yra gera, tenai virtuvele su mikrobange saldytuvu... , odiniai baldai, 4 dusai , sukurinis baseinas, pirtele
Nu va 1 pasiulima jau turiu reikes rytoj nuvaziuot i aut. parka
nu tai ka jau siandien turbut man niekas nepasiulis jokios pirteles. Bet davai siulikit visokius variantus.
pirtis.Adresas-justiniskiu 16 (vandens filtrai),(su 7 troleibusu galima nuo stoties,centro nuvaziuot,zodziu susisiekimas geras. INFO apie pirti: 2 aukstu,1-am aukste baseinas ir keli suolai,taip pat pirtis ir isejimas(parukyt,palakstyt nuogam po vilniu). 2aukstas,stalai,suolai,tiltelis i baseina
pieno kombinatas irgi turi nebloga pirtele berods saltonishkiu gatve
Aciu mentos
Labas* rašė: pirtis.Adresas-justiniskiu 16 (vandens filtrai),(su 7 troleibusu galima nuo stoties,centro nuvaziuot,zodziu susisiekimas geras. INFO apie pirti: 2 aukstu,1-am aukste baseinas ir keli suolai,taip pat pirtis ir isejimas(parukyt,palakstyt nuogam po vilniu). 2aukstas,stalai,suolai,tiltelis i baseina
Ir dar pamirsai paminet sarga, kuris labai nori pasimt uzstata uz tai, kad neva sulauzei metalines spinteles persirengimo kambary!!!!!!!!!