OT: degtine atrado lietuviai
Tai ka pasiulysi gerti is siandieniniu produktu?
o, savo ruostu, alutis.lt sita rasliava nucopino jnuo juozo alaus puslapiuko
tai jau tikrai reikia kazka i stikliuka insipilti,labai jau daug skaityti
niu, mano ziniomis, tai degtine isrado senoves egipte, taip pat kaip ir alu niu bent jau alu tai tikrai jie isrado, o degtine i rusija pirmi atweze prancuzai
matot koks as protingas tikras europietis
Labas,Europieti
Pasiginčysiu su tavim kitą sykį,nes šiandien jau negaliu… Galvelė svyra kažko tai…
paramos reikia ES prasyti, kad galvele paremtu
oi,nenoriu skaiteet
Tai kad Šiauliuse ir NATO kariai gali paremti Bet aš nenoriu
Kas tavęs prašo-ir neskaityk
nu kaip cia su ta degtine pasakius…kiek prancuzai cia prisideje as nezinau, bet istorija byloja, kad degtine "atveze" rusijon septynioliktam amziuje Petras I
abejoju del prrancuzu(nors nesigincyju, nes tixliai nezinau) todel, kad Peras I glaudziaii "bendradarbiavo" su Olandija ir Belgija lyg ir, jis degtindarius pirmuosius i Piteri ir pakviete. Gal ir prancuzai jie buvo…
keisciausia tai visgi su tuo pavadinimu, na tikrai atitinka gamybos procesa, o va ir mano diedukas kaime kai isvarydavo naminukes is rugiu tai tikrai su pusbroliu pasislepe jau jos ten kaip 14meciams nemazai isgerdavom na gal po 200 kokius ir ryte sviezus kaip nieko budavom.
Kiek aš žinau,tai degtinę atrado vokiečių gydytojas Ivanui Rūsčiajam,kaip vaistą…Ir tai buvo tikrai ne XVIIa.,o daug anksčiau…