OT - balsavimai kas neabejingas padekit DEKUI
Turiu prasyma toki- jei jums "dzin" kas taps Klaipedos mis- balsuokit
internetu http://www.intera.lt/misklaipeda , uz Nr 2 Edita- labai noriu, kad
kolegos dukra butu bent ne paskutine
Dekui uz jusu favours’us dideliausiai
Dainotas
Nu sorry, nebalsavau nė už vieną - visos man nelabai kokios. dirbtinės kažkokios
Dekui visiems padejusiems labaui smagu rast tiek geru zmogiuku aisq tikrai nepykstu ir ant tu kurie balsavo kitaip gerbiu kiekvieno nuomone taciau norisi kad neliktu bent paskutine Edita Nr2 na idealu butu kad ji laimetu manau ir meeeta su ja suorganizuotume
Ir baliuka manau tikrai ishkeltume
Cia tik mano pasvarstymai dar nederinti su kaltininke sio balsavimo
puse velnio mergos
hehe…nu ka…neblogu mergicku ira…bet va zmogau…ira 1 gera naujiena ,o kita bloga…
gera: tai butu tas…jog as prabalsavau kaip ir norejai…
…Bloga: tai tas jog prabalsavau ne uz tavaja Edita…mano subjektyviu skonio vertinimu, grazesne pasrode mergycka Nr11 Natalija…
bisq baltoka merga,bet nera to ko neistaisytu kaitri vasaros saule…
tad…
Kiekvienas zmogus turi teise rinktis…seaip as is principo nebalsuoju niekad uz ta,uz kury balsuoti manes praso…nebent butu iszkirtiniai atvejai…[draugai,pazystami ir t.t]…
O as pabalsavau - jeigu kolega praso, ir siaip - ne pats blogiausias variantas is tu 12 mergycku. Zodziu, dabar Edita tures butinai mane i koki baliu pakviesti.
Klaipedietes (kaip ir vilnietes) - aukstumoj Net nezinau, uz ka balsuoti,bet butinai kazkuriai atiduosiu balsa…
Perskaiciau aprasymus apie grazuoles ir susimasciau: kokia paskutine knyga perskaiciau?..Neatsimenu
Graziausios ever yra kaunietes, nu bet del to nesigincykim, tarkime, kad tai tik mano subjektyvi nuomone.
Jei nezinai, uz ka balsuoti, tai rinktis galima visaip - galima uz kolegos Nr.2 balsuoti, pagal pateiktus ismatavimu duomenis (hmm, tik ne visu yra, netvarka?), pagal paskutine perskaityta knyga irgi galima…
Sakau kaip ten bus su baliais tikrai nezinau ypac jei ji pralaimes manau "pasipust" t.y. nuliust jei netruks laiko - ale jeigu laimes ji manau reiktu griebt ja uzh ragu turin galvoj ir tai kad ji faina padarytume koki meeta tik bijau kad jis gali but klaipedoj - na bet kas nores atleks reiks siandien su ja pabazaryt gal "ishgimdysim" tokia ideja iki realijo
Balsavau va uz ka:
http://www.intera.lt/misklaipeda/dalyves/index.php?id=6
Man patinka brunetes O dar ir jos hobis su manuoju praktiskai idealiai sutampa
Nu prabalsavau ir as negi gaila
Bet ziuriu mergicka trecioj vietoj, neblogai, neblogai.
Drysciau jums gerb., kolega, papriestaraut.
Kaip dainavozilvinas Zvagulis:
Kur graziausios mergos veisias
Klaipiedoj i plungey
prabalsavau, negi gajla
taciau siuo metu nuo pirmosios vietos atsilieka beveik trigubai…
niu jei jau ir moderai balsuoja tai…
juras palengva atitraukia peliuka nuo kryziuko
OT: Zinai, sunku likti abejingam tam moteriskui groziui…
ryzhto stoka
…siaubas…tema visiskai ne i tema……ai bet vasara, smegeneles minksteja uztai ir as prabalsavau [ siaubas antra kart
]…niu jei jau sakom uz ka, tai as uz 3 nr [ siaubas , trecia syk, kaip kitos i finala papuole??? ]
…
man tai 3 nr. tokia simpatishka