OT Audio: Problemos su audio stiprintuvo elektros padavimu. Padekit!

OT Audio: Problemos su audio stiprintuvo elektros padavimu. Padekit!

KRC. Turiu as stiprintuva ir noriu ji jungti su cd walkmanu. Tai va. Stiprintuve yra 3 elektros padavimo jungtys-+;-; ir remote control ( + ). Tai + ir- prijungiu prie pirikurkes o kur jungti ta remote laida, nes kai prie + prijungi tai nieko nesidaro. Buvau prie akumo prijunges tai veike. Tai ar galit pasakyt kur galeciau visus tuos laidus geriausiai jungti?

Neponial: prie + prijungi-neveikia,prie akumo-veikia,tai prie kokios klemos akume tu jungi? “+” -prie pastovaus pliuso per saugikli(jei prie prikurkes-saugiklio nereikia) “-” prie korpuso t.y.mase irgi pastovus “remote” -tai yra valdymas ir turetu buti jungiamas prie mago,kur ji ijungus paduodamas “+” (tinka antenos valdymas) Jei jungsi prie Walkman-tai Remote"+" prie stipro pajunk per jungikli,kuriuo galesi isjungti stipra kai neklausai music

jei nori rimtai pajungti tai junk + tiesiai nuo akumo , - kur nors prie kebulo, remote jungiasi prie mago melynas laidas turi but(seip gali jungt ten kur automatines antenos valdymas iseina Nekaltas)( tipo isjungi maga, issijungia ir stiprintuvas, ijungi maga- isijungia stiprintuvas) NekaltasP.S nu va nespejau jau paaiskino… Nekaltas

siaip remote reikia atsivest nuo mago tam kad stipras veiktu tik tada kai magas veikia nes kitaip sodintu akuma tavo atveju turbut kiekvienu atveju kai neklausysi muzono reikes atjungt manual stipra nuo sroves… arba kaip sake darykis jungikli…

Tai nuo stipro reikia atvest remote laida i jungikli koki nors, ir kur tas kita laidas is jungiklio tada nueina? Cia minejo antenos, tai cia prie kazkokio antenos laido? Kaip jis atrodo?

• nuo akumo - nuo kur nors Mirkt remote gali pajungti per jungikli, iki jo atvedi ta pati + ir po jungiklio pajungi melyna,kil neijungsi to jungiklio tol ne[asileis stipriakas. cia viskas butu paprasta ,jei jungtum nuo mages,ten yra paleidimas (remote) jis reikalingas,kai isjungi mage,kad neveiktu stipr.o tavo atveju tik jungiklis gelbes

nu tai as suprantu. Bet kur tas melynas laidas toliau nueina? O pas mane ant pirikurkes yra 3 laidai. I viena jungikli du raudoni ieina, ir i kita jungikli 1 pilkas? Tai kuris is ju +?

nu taigi vedi pliusa per salona kazkur padarai ant jo jungikli ir toliau vedi i stipriaka ant prikurkes trecias laidas gali but reikalingas apsvietimui kai ijungi sviesas

Tai ta trecia remote laida ir nuo akumo vest? Akumas neisikraudines? Pro kur ta laida pravesti is variklio?

KRC paprastai jungi: 1.Vedi 1 pliuasa nuo belekur ten per salona, darai ant jo jungikli, butu gerai deti 15A(cia pagal stiopra dar ziurint) saugikli kuo arciau akumo. 2.Minusa jungi nuo kurnors bagazinej. 3.Kur reikia trecio pliuso, ten pjungi nuo pirmo pliuso (pvz su kitu laidu). Zodziu sujungi tuos du pliusus. Laidus visus prisuki tvirtai kad neduok die neuztrumpintu kaip man Cha chap.s. akumas neisikraudines, laida kad pravesti ieskok skyles su guma uzkistos (daznai buna po keleivio kojomis), o siaip kokia auto parasyk i privata

gal tu geriau vienas nejung

aga,geriau ko nors paprasyk Taipo tai sekanti tema bus: OT sudege auto Nekaltasps: nikas kaip ir su elektra susyjes Juokiasi

tai as galvoju gal i autokoda nuvaryt ir paprasyt kad ten pajungtu, nes cia darbo nelabai daug, laidai jau pravedzioti. Ar daug paimtu? Nikas su Grupe susijes Cha cha

trecio laido nereikes i stipra nes nera remote laido, uztenka pliusa su jungikliu pajungt i stipra tiesiai prie +remote ir minusa trecio laido reiktu jei jungtum per remote nuo mago,

remote teks i kruva susukti su +

nieko nereikia sukti ir is kur jis ta remote paims? jei ne nuo mago jungia paprasciausiai pliusa nuo akumo jungi ne prie + o prie remote+

kaip kuriam stipriakui,esu papuoles ant tokio kuriam reikejo pyrymycke uzmesti,tipo 12v ant + ir remotes

na nebent pas mane uztenka ant remote pliuso ir veikia su vienu+