OT: ar sharinate p2p programose?

OT: ar sharinate p2p programose?

first of all atsiprasau kam tai pasirodys nerimta, galbut tai daugiau ir fleimo tema, bet vis del to
ar dalinates turima, muzika, filmais, zaidimais… p2p programose? ar tik parsisiunte ko jums reikia ishkart persikeliate faila i kita vieta? Kietas bei ka manote apie tuos kurie skregos ir viska laiko pas save, nors juk nukencia tik uploud, kuris praktishkai nelabai yra naudojamas

aišku šarinam. visą muzoną pašarinau ant glt poliane. kitur nešarinu

nu kai turejau normalu interneto rysi tai negaila
bet abar kai ant dialupo sedziu tai patikek…uzpisa ir dabar esu skrega Šypsena

bet tai juk naudojasi uploud, o ne download

Labai įdomu šarinti. Matai kokius mp3 pasaulis mėgsta. Tiktai, atsimenu kazaa likdavo upload sąrašas, o k-lite staigiai prapuola.

O vat mano planas ID1 tai tam nelabai tinka, o ID2 tai jau visai.

15 Gb muzikos ir 30 Gb warez Cha cha Warez dydis ir turinis daznai keiciasi, nes ziuriu pagal save ko reikia ko nea. Jei isikepu CD tai trinu is kompo ir vel atsinaujinu Cha cha

as tai beveik 1800 gabalu pasharines, bet tai man pagrindinis tolkas kad zmones per kazaa lite siustusi ne fake o geras versijas, o siaip pastoviai uploudas eina ~10 gabalu is ju keli buna ir lietuvishki Taip siandien du meter rodo kad parsiusta i mano kompa 160mb o ishsiusta 1.5gb, na cia dar kadangi ir servuka turiu pakures, bet tai uploudas 100% mp3 eina, va kaip pasigyriau savo geriu Kietas

Idomiai buvo sharinti ant soulseek’o . Ten rodydavo kiek failiuku esi pasharines, tai dedavau visa muzika, paveiksliukus, klipus, kad kuo daugiau butu… Norejau buti didziausias sharintojas, bet iki monstru daug truko… Nu ir dabar sharinu muzika Šypsena

Turiu pasarines 4500 mp3 300 klipu ir kas savaite kai paziurau i emule statistikas tai is manes pagrobia ~3gb Šypsena o as parsisiunciu tik nuo 500mb iki 1gb

su Kazaa sharinu visa muzona kuri turiu apie 17gb. Na o su emule ir edonkey visokius .iso .bin .exe .rar .ace ir t.t

Xzar

as kazaalite nieko nesharinuŠypsena o eDonkey tai viskaŠypsena nu muzono iki paveiksliuku Laimingas

Zinoma sarinu, juk reikia dalintis savo gerybemis su kitais… Cha cha

As sharinu visada!

servukas gal ir adresą turi?

aišku, kad nešarinu, koks man tolkas…Cha cha

tai tu duxas Piktas jei visi kai tu butu tai nieks nieko ir neturetu Liežuvis

o as sarinu emule visokius iso… Laimingas

nesarinu beveik niekada … Ignoruoju

sharinam, bet ne per daugiausiai

na cia siaip pasikuriau apache ir dedu dainas is savo top20 → http://www.sharo.tk arba jei kas nors paprasho tai irgi idedu dainu i ta "servuka" siaip adresas http://212.59.16.5/