OT: Ar ir jums atrodo,kad Infobaltas prasteja???

OT: Ar ir jums atrodo,kad Infobaltas prasteja???

Sveiki, aplankes Infobalt’a susidaro ispudis, kad kuo toliau, tuo infobaltas vis prastesnis darosi. Pvz. siemet buvo 3-4 padoresni stendai: Bite, Omnitel, BOD, Abakas (Na, dar gal Telecomo sviesolaidis buvo kazkas neiprasto LT rinkoje Šypsena ). O ka daugiau ziureti??? Siemet buvo labai nemazai nauju arba taupiu imoniu, kuriu stendas atrode mazdaug taip: Staliukas su lankstinukais, “paveikslas”/lentyna su keletu pavyzdziu ir bobike/diedukas. Kiek teko girdeti, daugumos senesniu imoniu atsisakymas dalyvauti parodoje buvo vienas: per brangi nuoma + stendas. Taigi ar ne laikas InfoBalt’o organizatoriams pradeti kazka mastyti???

man irgi atrode tragishkai vienintelis kur akis buvo galima paganyts tai omnitel daktariukshtes :} o vat kokio HW naujienu nieko nera ;/ kazkodel wisi i ta wireless ir mobilkas vsio galetu kazkas panashaus i CEBIT’a but

Na, bent jau mano akimis ziurint, InfoBalt’as - IT naujoviu pristatymas. Tai turetu buti ne siaip makulaturos parinkimas, bet renginys - sou ziurovams, kurie ateina pazioplineti. O dabar susidaro jausmas, kad tiesiog kazkas pinigus sau daro ir vsio!

na as nieka nebuves Infobalte taip kaip ir nieko per daug negaliu kalbeti bet mano nuomene tai sakai kad jis prasete tesok tu priprates esi prie tu visiu teknologijiu ir t.t. o anksiu naujiena buvo ir buvo kitaip

O kodėl negalėjai išdėstyt savo minčių šioj temoj: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/367549.46 1-=(2005322711](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/367549.461-=(2005322711) Kaip ir viskas vienoj vietoj būtų

buvau sindi.Totalus sh.Tie bites kokteilei 30ct net neverti.Populiariausias stendas tai tas kioskelis ezio buvo =].3 dale ishvis vien tik bod beveik,nesuprantu ko jie nori prisiviliot,gi ten stambus uzsakovai ir visiskai nedomina userio.4 sale ishvis neveikia.5 galvojau novell bus,bet irgi nebuvo Liūdnas.vienu zodziu - *****.Galejo kokia X ir 6 serija vga parodyt kaip ant 05 marko sukasi tegu pamato kaip grazu.Logitechas galejo savo mx1000 ziurke duot paciupinet.

Smirgeliss, butent,kad ta rudenine fiesta turi buti pilna to, kas parduotuvej tik uz stiklo!

Beje, vykd.Direktorius Dziugas, buvo prizadejes musu imonei atsiusti 3 kvietimus - ir isivaizduok gavom!!! Piktas Kanda Kiaulė Ignoruoju Ignoruoju Kiaulė Pavargęs Veee Baisu Girtas Žliumbia

jo as irgi manau, kad kuo toliau tuo blogiau

Va va. Net Nokios stendo nebuvo :-|.

as tai nuo trečio infobalto ten kojos nebekeliu… Mirkt

kataloge parasyta: “stendas L1” Buvo lauke nokia n-gage - ta smirdinti palapine Juokiasi Juokiasi Juokiasi