OT: Apklausa + Balsavimas
na manau jau reikia apie tai rimtai pagalvot ir atkreipt moderatoriu demesi del temos skraiduoles tiems kurie turi pinigu ir nezino ka su jais daryti (koki auto pirkt) pvz: turiu milijona lita ir nezinau ka pirkt ar royls royce ar antra golfa ir ji tuninguot patarkit. bo jau rimtai nervuoja kai kas antra tema apie. tegu buna tema skraiduole ir ten visi viska rasytu. kas su manim pasirasom cia. gal kas atkreips demesi; aciu uz demesi
man pvz tokios temos visiskai netrukdo
man irgi netrukdo,o i ta skraiduole retai kas lankysis ir vel kur nauja tema.
Galetu buti tokia tema.I diena po kelias nauajs temas atsiranda Ka pirkti uz tiek ir tiek litu.
aha ir bus maishalyniu maishalyne… jei bus viena tema
jap
as tai siulau daryti skraiduole tema “Teises nuo 21 metu”
Nepalaikau. Jei cia imsi grupuoti visas temas, tai reiktu daryti min 20 temu skraiduoliu. Tegul buna kaip yra. VV
Jei pradesit skirstyt, bus paminta po kojom demokratija
taigi demokratiskai balsuojam
nu tos temos skaidruoles ilgai krausis kai bus simtai komentaru
Nu jau gal nedarom…
neapsimoka - i skraiduoles, kad ir kaip atrodytu keista, niekas neziuri ir vistiek kursis naujos temos… be to tu pabandyk tokioj temoj po kiek laiko kanors surasti! taigi ten bardakas bus… geriau kiekvienam pagal poreikius atsakyti zmogui. Ir isvis - ko jus bijot tu temu? neidomios tai neatsakinekit ir neskaitykit… nesuprantu kur prob
Seip ir man nelabai reikalinga nauja skraiduolė
skaraiduole neishspres problemu, cia su naujokais reik kazka daryti
nes paziurekit kas dazniausia tokias temas kuria 70-80% naujokai
Priminsiu kad temu-skraiduoliu limitas yra ribotas, panasiu temu “ka pirkti” buvo ir bus ateityje, tai praktishkai neisvengama, tiesiog reikia susitaikyti su tuo ir nepatinkancias temas paprasciausiai neskaityti
na gerai itikinot tai tada reikia mastyt ka su jais daryt. nes ateina koks grybas kaip cia ne per seniausia buvo : “turiu 40000lt. ka pikrt?”. nu tai realiai uz tokia suma pinigu pirkt tu ka nori. bet ka. tikai yra is ko rinktis. ten kur zmones bent jau normaliai suformuluoja savo poreikius, tai gerai, bet tie grybai tai nervuoja labai