OT: Apie keliavima auto stopu.

OT: Apie keliavima auto stopu.

Tokia mano liudna istorija.Nuvaziavom mes su drauge i Kauna, ten pabuvom ir siandien, apie 12:00 sugalvojom partranzuoti i Vilniu, savo gimtaji miesta.Buvo labai levas oras.Pastoveje apie 30 min, mums sutojo vienintele masina, Audi 100 sidabro spalvos, numeriai priekyje buvo aptaskyti purvu.Ilipom, masinoje buvo du bachurai, apie 20~22 metus, vairuotojas net neatsisuko mums isedus, pagalvojau kad kazkas ne taip, bet buvo per velu ka nors daryti.Slia jo sedintis draugas su mumis maloniai snekuciavosi, klause ar mums netrukdo tai kad rukom, po to vairuotojas pradejo didinti greiti, o salia jo sedintis atsuko pistoleta i mano drauge ir pasake "Jei busit protingi, uzsirakinsit dureles ir nesimuistysit.".Tada man sustojo sirdis, drauge apsiverke.Pradejo kraustyti musu tases, rado ten mobilius, pakrovejus, gitarai derinti elektronini prietaisiuka, pinigus, net ir mano skutimosi reikmenis paimti norejo. is pradziu melavau kad neturiu mobilaus, bet jis atrado pakroveja…Taigi nuveze i miskeli (nacionalini kauno mariu parka) ir pagrasino kad jei islipe nebegsim ir atsisuksim.As bandziau atsisukti, bet negalejau rizikuoti savo drauges sveikata-gyvybe ir kai atsisukau jau nebemaciau jo numerio galinio.
Mes dasikapstem iki kelio, draugei buvo nerealus sokas, vis verke, as isbegau i kelia ir susistabdziau pirma masina, vos ne kryziumi guliausi, norejau kad duotu paskambinti draugui, kad tas atvaziuotu, bet ji vaziavo i Vilniu ir paveze mus.Pabendravom, nezinau nei vardo nei nieko, bet ji siek tiek padejo draugei, aciu jai uz tai Gėlės.
Nuostoliai, jau nekalbu apie smugi ilgam laiko tarpui:
Mobilka sony j70 su pakroveju, siemensas panos a35 su pakroveju, smulkus pinigai, vienas doleris is mano pinigines turejes man nezti laime, gitaros derintojas (200lt)…Prasau visu pasisaugokit, galit ir labiau nukenteti… uzsirasykit numerius butinai jei jau taip iseitu kad tranzuojat.Sekmes, o as i mentura vaziavau, nors jie antspaudus nuo mano daiktu nuims.Liudna istorija…
Sorry kad biski ne i tema, bet gal tai jums pades.

HRRRR!!! joptararai! susnervijau…tokius kastruoti reikia ir pirstus visus nukirsti…akis dar isdurti… Baisu blemba…hrrr…pati tranzuoju ir dazniausiai viena…kelis kartus ir man vos neteko ikliuti i nemalonumus…bet tik vos… Piktas Šikšnosparnis

nu ble… kas cia daros… nu ash niekad netranzuoju, bet ble daugelis draugu tranzuoja ir dar negirdejau kazko panasaus… gyvuliai… Piktas Piktas Piktas

pzdc… sorry no comments

buna

ta drauge irgi visa vasara vilnius-klaipeda klaipeda-vilnius gyveno, na va, si karta ji ir as pasimokem.

labai nerekomenduoju isvis tranzuoti, numes miske ir Taves nebus niekur…

Biski nerivna mane tokios nesamones, netgi baisu jau darosi tranzuoti. Durniausia kad pries tokios perdaug negali pasipriesinti. Gal isvis nebetranzuosiu, nes kai pagalvoji del 10 Lt gal neverta rizikuoti. O siaip per vasara kie tranzavau kazkaip nebuvo jokiu problemu

sakau, ji irgi sekmingai visa vasara vilnius-klaipeda,klaipeda-vilnius varinejo…
Jei mane kada pamatysit kada tranzuojanti tai as jau busiu debilas, bus kazkas mirtino arba turesiu vamzdi.

Tranzuojant daug kas priklauso nuo sekmesTaip.
Sustoja masina ir vaziuojiAš nekaltas Ir nezinai ar
uz vairo koks bandiuga ar normalus zmogusPiktas
del to pasekmes gali buti skaudziosLiūdna

ne, as tai meciau sita uzsiemima, nes paskutinius tris kartus kiek variau i klaipeda mane visuose automobiliuose bande nupirkti. pagalvojau kad aciu kazkaip per daug.

tas tai tiesa, bet kai kurie tai jau iskart matosi kad neaiskus, i tokias masinas tai nelipu, proto reikia tureti. bet nevisada matosi…

Teisingai ievaTaip. Daugelis vairuotoju mano, jeigu
tranzuoja merga tai ja galima nupirktiApakęs Taip ir gimsta
visokie pakeliu maniakai dalbaj*bai JonaiciaiPiktas Ane.

ne, rimtai, taip net nustemba kai pradedi atsikalbineti. ne, uzteks man jau. as irgi jei tranzuosiu, tai mirtinas atvejis ir su vamzdziuAš nekaltas

[quote]
dohc rašė:
labai nerekomenduoju isvis tranzuoti, numes miske ir Taves nebus niekur…

na taip…zinau…bet ka padarysi…vis tiek rizikuoju…man tiesiog kiekviena savaitgali tenka vazineti tranzu…ir tai ne namo is mokslu, bet is namu i mokslus…jei gerai paskaiciavau, tai per puse metu man apie pora - tris simtus litu susitaupo…ech…pinigai…speju reiks ir man koki ginkla jau isigyti…na ir salis… Liūdna

na draugeliui taj buvo real bajeris,prastovejo kaune 5 val ir nieko,o buvo 30 laipsniu karscio…
sustoja kzkos zigulis,o draugelis laimingas jau soka i priekine keleivio sedyne…BaisuBaisuBaisuBaisu
o ten uz vairo,sedi senis pad let 40,ir visas NUOGAS ! ypac israiskingaj prasisketes…
Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha
taj draugelis gavo lekt nuo masinos ,sake bego kap niekad gyvenime nebeges,nes aplink per 5 km. nei dvasios nebuvo…lievoj vietoj tranzavo…taj bebegdamas susiveme…

Na,su tais tranzavimais visokiu bajeriu buna,aciu dievui dar nepataikiau ant kokio manjako!siaip visada labai sekmingai ir linksmai nutranzuodavau Vilnius-Klaipeda.Nereikedavo net 5min laukti,aisku buvo visokiu kuriozu-karta sustabdem su siostra Butkeviciu,ir tik paskui supratom,kad tai seimo narys,tas dar mums ir braskiu nupirko,atsigaivintMirktKita kart ant girtu uztaikem,kurie liepe gale uzsisegt dirzus,nes tuoj parodys rali(su simtine vare 220!)ka as zinau…Mirktkita kart su siostra ir jos kursioke vapse sutranzavom du keistos reputacijos bahurelius-vienas lyg albanietis,o kitas,ka as zinau,kazkokie slaptu tarnybu biceliai,albanietis rode fotkes tarp uzminuoto lauko,o tas kitas,kai sustabde mentai(mes vaziavom apie 180km per h.)kazka parode,ir tie palinkejo kuo laimingiausio kelio(kreivai i mus paziurejeCha cha dar alaus pagerem,nuvarem i kavine,tai nupirko pahavat darMirktkeisti bicai buvo,bet buvo isimintiniausi,nes susidare toks trikampis-man vairuotojas patiko,vairuotojui sese,albanieciui as,sesei albanietis,o sistros kursioke,irgi i vairuotoja zvilgciojoMirkttada jaunesne buvau,tai albanietis bando pakviest i pasimatyma o sesuo uzrekiai kad as dar nepilnameteMirkt)idomu buvoMirkt
na,daug kartu tranzavau,visko buvo,bet uztaikydavau ant geru zmoniu,ir siaip,man labai idomu,sutinki zmoniu,pabendrauji,visi tokie skirtingi,ir kai perskaitai kokius straipsnius panasius i si,tai nebesinori tranzuot,ir net nesitiki ,kad taip galetu atsitikti tau…na,bet paskutiniu metu nebetranzuoju,nafik,su tokia liaudim!nebent vasara,jei nera transporto,tai iki Traku,iki ezerelio kokio…tai tiekMirktziurekit,tranzuotojai,bukit atsargus!Cha cha

Viena mano drauge - extremale tranzuotoja - tokiu istoriju papasakojo, kad ausys raitesi. Ja zinodamas, istoriju teisingumu neabejoju.
Visos istorijos is trasos Kaunas-Klaipeda.

Istorija 1.
Sustoja gera masina, ji ilipa, pradeda vaziuot ir pastebi, kad vairuotojas be kelniu Šypsena Liepia jai imt, ji sako - nukasiu Cha chaCha chaCha cha Tada jai sako - paziurek kaip as tai darau. Paziurejo… Cha cha

Istorija 2.
Balsuoja mergina su kojomis Šypsena Tai reiskia - su trumpais sortais. Iseda i masina, pavaziavus keliolika km, vairuotojas pradeda atseginet jos dirza, o ji saltu veidu sako - nevark, as pati ji sunkiai atsegu, o tau su viena ranka - be sansu… Šypsena

Istorija 3.
Pasiveze ja bicas i nuosalu keliuka, papasakojo apie savo kriminaline praeiti, parode sodyba, kurioj, jo pasakojimu, gyvena keli jo zonos draugeliai ir pasiule pasirinkt - arba su manim, arba su visais…
Ka pasirinko ir kaip tas viskas baigesi, is jos nesuzinojau, bet is veido israiskos ir uzuominu supratau, kad teko jai "kazka gero" tam bicui padaryt…

Ne chodite deti v Afriku guliat.

Dar viena istorija, kuri apapasakojo draugas policininkas.
Sutranzavo pana masina, buvo nuvezta ne is Palangos i Kauna, o i nuosalia sodyba. Ten vyrukas ireme jai peili i kakla ir… Nu zodziu, laike jis ten ja para laiko ir beveik visa laika (anot jo s pacios) prievartavo.
Paskui panele kazkaip pabego ir kreipes i policija. Kadangi ji atsimine masinos numerius, nupasakojo daug ypatingu zymiu, tai policija tuoj paskelbe paieska. O tas mano draugelis pasiule - sako, davai per ziniasklaida paskelbiam visa sita informacija ir uzakcentuojam, kad tas vyrukas "gali visa para" - moterys pacios suras daug greiciau uz policija Cha chaCha chaCha cha